Centara Grand Beach Resort er et lekkert 5-stjerners hotell nord på Karon Beach. Resortet består av flere bygninger i kolonistil med elegante rom. Centara Grand Beach Resort har store basseng og beliggenhet rett ved sjøen. Hotellet har solsenger på sitt eget område helt ved stranden. På stranden her vil det stort sett være hotellets egne gjester siden det ligger helt nord på Karon Beach. Hotellet har flere restauranter og barer, og det er forskjellige aktiviteter, blant annet vanngymnastikk til musikk. Du kan tilbringe hele ferien på anlegget, eller så er det fem minutter med tuktuk til sentrum av Karon og kanskje ti minutter til Patong om du vil oppsøke mylderet en kveld.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Phuket tur-retur.
10 netter på Centara Grand Beach Resort i premium deluxe ocean facing rom, frokost inkludert
Privat transport flyplass – hotell t/r.

Premium deluxe oceanfacing room

Premium deluxe oceanfacing har romslig balkong

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

Oppgraderingsmuligheter:
Deluxe ocean facing room, tillegg pr person for 10 netter kr 650,-.
Deluxe pool suite, tillegg pr person for 10 netter kr 2500,-.

Deluxe pool suite

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken.

Vil du besøke flere steder på samme reise? Det ordner vi gjerne for deg. Kombiner gjerne et opphold her med andre steder i Thailand. Det er lett å reise rundt, vi ordner hotell og transport fra dør til dør for deg. Vi synes du skal ha en komfortabel ferie!

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud. Dette er et reisetilbud med fleksibel ut- og hjemreise. Vi skreddersyr din reise!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: