Langweekend i Dubai

Opplev noen dager i Dubai. En spennende by med moderne bygninger og enorme shoppingsentre. I et av shoppingsentrene er det et akvarium, i et annet er det innendørs skøytebane, i et tredje er det innendørs alpinbakke. Gamlebyen er absolutt verdt å oppleve. Her finner du en hel gate med gullbutikker, krydder, fargerike stoffer og et yrende liv. Bystranden frister kanskje til et bad og noen timer i solen. Rett utenfor byen ligger ørkenen, etter en tre kvarters biltur er du midt i sanddynene og det føles som man er milevis fra storbyen.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Dubai med Emirates t/r
4 netter på Four Points Downtown by Sheraton inkl frokost
transport fra flyplassen til hotellet t/r

 Valgfrie utflukter:

Bysightseeing formiddag.
Man besøker gull- og kryddergatene i gamlebyen, Bastakiya historiske område, inngang Dubai museum og man ser Jumeirah moskeen fra utsiden. I den nye bydelen kjører man hovedgaten Sheik Zayed Road og passerer verdens høyeste bygning Burj Khalifa, ser den kunstige øya Jumeirah Palm og det blir fotostopp ved Madinat og Burj al Arab, hotellet som ligner et seil. Varighet kl 09.30 – 13.30. Pris kr 280,-.

Ørkensafari med beduinmiddag.
Rett utenfor Dubai strekker ørkenen seg så langt man kan se. Det blir kjøring med firehjulstrekker opp og ned i ørkenlandskapet. Solnedgangen over sanddynene er flott, for ikke å snakke om stjernehimmelen når mørket faller på. Man får se falkeshow, kan ri på kamel og det serveres middag i beduinleiren. Et velsmakende måltid, og man får kjøpt øl hvis det er ønskelig. Varighet: Kl 15.00 – 22.00. Pris kr 610,- pr person.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: