Reise til naturperlen Krabi med opphold på tre-stjernershotellet Krabi Cha-Da. Tilbudet inkluderer også en heldagsutflukt med longtailbåt.

Krabi byr på spektakulær natur og er et yndet reisemål for solhungrige nordmenn. Aonang stranden er den stranden som trekker flest reisende pga. sitt utvalg restauranter og butikker. Aonang er i tillegg et godt utgangspunkt for å oppleve Krabi-områdets idylliske øyer. Krabi Cha-Da ligger i åssiden, om lag 1 km unna selve stranden. Tilbudet gjelder for overnatting i rom vendt mot havet. For priser i lavere eller andre romkategorier – ta kontakt. Vi skreddersyr din reise!

Veiledende priser*:
1. nov- 15. des: fra kr 11 100 – 12 600 pr person.
16. des – 5. jan: kontakt oss for priser.
6. jan – 28. feb: fra kr 11 250 – 12 750 pr person.
1. mar – 15. apr: fra kr 11 100 – 12 600 pr person.

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for gunstige tilslutningspriser med SAS.

Krabi Cha-Da Resort, Aonang.

Inkludert i prisen: 
Flyreise Oslo – Krabi tur-retur med Thai Airywas.
10 netter i Deluxe-rom vendt mot havet på Krabi Cha-Da inkludert frokost.
Dagsutflukt med longtailbåt til Hong Island – les mer om utflukten her.
Privat transport Krabi flyplass – hotell t/r.

Prisene gjelder pr person og er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Kontakt oss for singleromstillegg og utvidelse av oppholdet.

Deluxe-rom.

Alle rommene på Cha-Da har balkong.

For utvidelse av oppholdet, oppgradering av rom, avreise fra andre byer enn Oslo, eller du ønsker en kombinasjon av flere reisemål – ta kontakt for et pristilbud.

Vi tar forbehold om ledig kapasitet og at man må opp i pris for å få plass.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: