Reise til naturperlen Krabi med opphold på tre-stjernershotellet Krabi Cha-Da. Tilbudet inkluderer også en heldagsutflukt med longtailbåt.

Krabi byr på spektakulær natur og er et yndet reisemål for solhungrige nordmenn. Aonang stranden er den stranden som trekker flest reisende pga. sitt utvalg restauranter og butikker. Aonang er i tillegg et godt utgangspunkt for å oppleve Krabi-områdets idylliske øyer. Krabi Cha-Da ligger i åssiden, om lag 1 km unna selve stranden. Tilbudet gjelder for overnatting i rom vendt mot havet. For priser i lavere eller andre romkategorier – ta kontakt. Vi skreddersyr din reise!

Veiledende Priser:
1. nov- 15. des: fra kr 9 900,- pr person.
10. jan – 28. feb: fra kr 11 200,- pr person.
1. mar – 15. apr: fra kr 10 300,- pr person.

Våre reiseforslag baserer seg på reise med rutefly. Vi tar derfor forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for populære datoer vinterferien. For julen gjelder egne priser. Kontakt oss for et pristilbud!

Krabi Cha-Da Resort, Aonang.

Inkludert i prisen: 
Flyreise Oslo – Krabi tur-retur med Norwegian.*
12 netter i Deluxe-rom vendt mot havet på Krabi Cha-Da inkludert frokost.
Dagsutflukt med longtailbåt til Hong Island – les mer om utflukten her.
Privat transport Krabi flyplass – hotell t/r.

*Norwegian har kun to direkteavganger til/fra Krabi i uka. Billettene inkluderer 2 kolli bagasje, mat og setereservasjon.

Prisene gjelder pr person og er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Kontakt oss for singleromstillegg og utvidelse av oppholdet.

Deluxe-rom.

Alle rommene på Cha-Da har balkong.

I Krabi kan vi også anbefale dagstur med seilbåt til Phi Phi-øyene. Les mer her. Ca. 1,5 time unna ligger dessuten nasjonalparken Khao Sok, et område som kan tilby spennende opplevelser. Se våre pakker til 500 Rai og Elephant Hills her:

-> 3-dagersutflukt til Khao Sok/500 Rai
-> Elephant Hills: Junglesafari 
-> Elephant Hills: Jungle- og lakesafari 

For utvidelse av oppholdet, oppgradering av rom, avreise fra andre byer enn Oslo, eller du ønsker en kombinasjon av flere reisemål – ta kontakt for et pristilbud.

Vi tar forbehold om ledig kapasitet og at man må opp i pris for å få plass.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev