Har du lyst til å oppleve Angkor Wat i Kambodsja og Vietnams pulserende gamleby i Hanoi? Da presenterer vi gjerne en god kombinasjon for deg!

I Siem Reap finner du verdenskjente Angkor Wat, Bayom tempelet med de kjente ansiktene som vender i alle himmelretninger. I Ta Prohm ser du hvordan røttene på trærne vokser i murene, jungelen tar fort tilbake byggverk som er fraflyttet. På turen til innsjøen Tonle Sap får dere se hvordan folk lever sine enkle, men lykkelige liv i hus på stylter eller flytende på vannet.

Prisen inkluderer: 
4 overnattinger i Siem Reap med frokost
5 overnattinger i Hanoi med frokost
1 overnatting i lugar ombord på Huong Hai Sealife Cruises med lunsj, middag og frokost
Angkor i Siem Reap besøkes to dager med engelsktalende lokalguide
Tonle Sap i Siem Reap med engelsktalende lokalguide
Bysightseeing i Hanoi med engelsktalende lokalguide
Flyreise Siem Reap – Hanoi en vei
transporter flyplass – hotell

 

Pris per person:
3-stjerners hotell: Damrei Angkor Hotel, Siem Reap og Medallion Hanoi, Hotel, fra kr 11 600,- pr person.
4-stjerners hotell: Memoir d’Angkor Boutique Hotel, Siem Reap og Boss Legend Hotel, Hanoi fra kr 12 900,- pr person.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør om pris.

Visum til Kambodsja kommer i tillegg. Vi anbefaler at man søker E-visa før avreise, koster USD 36. Til Vietnam trenger man visum kun om man skal være i landet mer enn 15 dager (gjelder norske statsborgere).

Flybillett fra/til Norge er IKKE inkludert i prisen. Siden flyprisene varierer etter sesong, har vi valgt å holde de utenom. Vi hjelper deg gjerne med flyreisen, og ser etter billigste mulige flypris  med god rute og god forbindelse.

 

 • Ankomst til Siem Reap internasjonale flyplass, bli møtt av guide og transport til hotellet.  Overnatting på valgt hotell.

 • Lokalguiden kommer tidlig til hotellet og dere drar avgårde for å oppleve de UNESCO-listede tempelruinene i Angkor-området, som ligger 4 km unna Siem Reap sentrum. Vi starter med å se South Gate og Angkor Thom fra 12. århundre. Vi fortsetter til Bayon, et av de meste populære templene i Angkor med sine 51 tårn og mer enn 200 smilende Buddha-ansikter. Noe som imponerer de aller fleste er Ta Prohm, som har fått stå relativt uberørt siden dets gjenoppdagelse på 1800-tallet. Her har trærne både slått rot og vokst gjennom tempelveggene. I Ta Prohm får man kjenne litt på hvordan det kan ha sett ut når tempelområdet ble gjenoppdaget på 1800-tallet.

 • Etter frokost står en halvdagstur til den flytende landsbyen May Chhrey på Tonle Sap, sørøst-Asias største innsjø. Denne landsbyen befinner seg 17 kilometer sør for Siem Reap og består av 250 hus bygd på påler. Her får man et fascinerende innblikk i hvordan lokalbefolkningen lever og bor på innsjøen, for mange et høydepunkt under oppholdet i Siem Reap. Resten av dagen fri til egen disposisjon.

 • I dag er det besøk til det aller mest kjente tempelet på Angor sletten, dere skal se Angkor Wat! Dette enorme tempelområdet dekker 81 hektar. Kambodsjas aller mest kjente byggverk kan dere også se på landets flagg. Angkor Wat dateres til 12. århundre og er et mesterstykke når det gjelder klassisk Khmer kunst og arkitektur. Ettermiddagen er igjen fri, og Siem Reap er en fin by å utforske på egenhånd. Her finnes markeder og gode restauranter.

 • Dagen er til egen disposisjon til avreise til flyplassen om ettermiddagen. Avreise med Vietnam Airlines fra Siem Reap kl 18.00 til Hanoi. Ved ankomst Hanoi er det transport til hotellet (kun sjåfør, ikke guide).

  Blomsterselger i gamlebyen Hanoi.

 • Denne første dagen er det ikke noe program. Man har anledning til å utforske byen på egen hånd i sitt eget tempo.

  Ettermiddagsstemning ved Hoan Kiem-innsjøen i Hanoi.

 • Kl 08:30:I dag blir det bysightseeing med guide i Vietnams hovedstad. Hanoi er pulserende med mange motorsykler, sjarmerende gamleby, flotte bygninger, trær som kaster skygge langs gatene og langs innsjøen. Noe av det man ser i løpet av dagen er Etnologisk museum, Litteraturtempelet, Hoa Lo fengselet, Mgoc Son Tempelet, Tran Quoc Pagoda, Hoan Kiem Lake, sykkeldrosje i gamlebyen og byens kjente Vanndukketeater. Lunsj er inkludert på Koto Restaurant.

  Litteraturtemplet i Hanoi.

  Hoan Kiem-innsjøen, Hanoi.

  Vanndukketeater, Hanoi.

 • I dag går turen til Halong bukta 178 km øst for Hanoi. Alt kl 07.30 blir dere hentet av buss fra Huong Hai Sealife Cruise’s for transport til Halong Bay. Ved 12.30 tiden kommer dere ombord i båten til velkomstdrink og gjennomgang av sikkerhetsrutiner før innsjekk på lugaren. Lunsj serveres mens man cruiser avgårde til Bai Tu Long Bay blant vakre øyer. Om ettermiddagen kan man besøke den bortgjemte grottem Co Cave, bedre kjent som Then Canh Son Cave. Vel tilbake på båten og litt senere blir det anledning til å svømme eller padle kajak, eller kanskje du vil se på kokken tilberede tradisjonell vietnamesisk mat, oftest vårruller. Kl 19.00 serveres middag og man kan nyte kvelden.

 • Mens morgentåken kanskje enda ikke har lettet våkner dere til en ny dag og kan være med på Tai-Chi session på soldekk. Kl 07.00 serveres enkel frokost før dere besøker Vung Vieng fishing Village for å se hvordan de lokale folkene lever her i Halong bukta, det blir ikke anledning til å svømme her. Før kl 09.30 må dere pakke og forlate lugaren. Fra kl. 09.30 serveres brunch mens båten cruiser det siste stykket til havnen og ilandstigning kl 11.00. Turen tilbake til Hanoi starter rundt kl 12.00 og man er tilbake i byen kl 16.00.

 • Denne dagen er igjen til egen disposisjon. Etter å ha blitt litt kjent i Hanoi er det bare å gi seg ut på egne streiftog.

  Hanoi.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: