Golf i Thailand – WirkolaCup 2022

OrkideEkspressen arrangerer endelig golfturneringen WirkolaCup for 10. gang, riktignok to år senere enn planlagt. Nå skjer det! Det blir i Cha Am i Thailand i år også, men denne gang på Tara Mantra Hotel.

Tara Mantra Hotel har tre basseng i tre etasjer, uterestaurant mot stranden, egen frokostrestaurant og de har SPA og et lite treningsrom.

Restaurantene og småbutikkene i gaten ved hotellet i Cha Am er glad for å ønske turistene velkommen tilbake.

Tur 1: 16. oktober—8. november 2022
Tur 2: 18. oktober—10. novemer 2022

Golfturneringen vil ha to konkurranseomganger hvor begge dager teller. Det blir middag med premieutdeling. Velkomstmiddagen blir den 19. oktober felles for begge gruppene.

Edgar vil være i Cha Am i hele perioden og er gjerne til hjelp.

Pris pr person:
I delt dobbeltrom:      kr 19.950,-
I enkeltrom:                  kr 24.850,-
I dbl.rom UTEN golf  kr 16.750,-

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo—Bangkok t/r med Emirates
21 netter med frokost på Tara Mantra, Cha Am
2 felles middager i Cha Am
Transport flyplass—hotell i buss t/r
Sen utsjekk fra rommet avreisedagen
Tillatt 30 kg bagasje på flyreisen + håndbagasje

NB: I år gjelder flyreisen Oslo—Bangkok t/r. Ønskes avreise fra andre byer eller på andre reisedager er det kun mulig til separate priser, dessverre ikke til gruppepris med faste datoer.

Program for turen:

Dag 1: Oslo—Bangkok
Flyreise fra Oslo med Emirates kl 14.30. Møt opp minst to timer før avreise, helst mer. Etter innsjekking er det sikkerhetskontroll og en ekstra passkontroll til rett før gaten, så man trenger tiden, ombordstigning er ofte en time før flyavgang.

Når du sitter godt i setet ombord på Emirates  sin komfortable flyvning, da begynner ferien!  Flyturen til Dubai tar 6t 45min og klokka skal flyttes, så rett før midnatt lokal tid lander vi i Dubai. Her er det benstrekk og flybytte og  videre reise om natten.  Etter 6 timer til i luften lander vi i Bangkok kl 12.30 lokal tid, vi er nå på dag 2.

Dag 2: Bangkok—Cha Am
Kl 12.30 lander Emirates i Bangkok. Når alle er vel  igjennom passkontroll og bagasjen er hentet kan vi få kjenne på sommertemperatur! Fra flyplassen er det busstransport til Cha Am og Tara Mantra Hotel, ved vanlig trafikk tar turen 2t 30 min, eller 3 timer med en liten pause.

Frokost er inkludert alle dager.

Dag 3-22: I Cha Am
Årets golfturnering blir arrangert med to konkurranseomganger hvor begge dager teller. Turneringen blir på Springfield og Palm Hills. Datoer er ikke bestemt enda.  Et par dager etter turneringen arrangeres middag med premieutdeling.

Onsdag 19. oktober: Velkomstmiddag  arrangeres for begge gruppene.

Dag 23: Hjemreise Cha Am—Bangkok
7. nov for gruppe 1, 9. nov: for gruppe 2:
Dette er siste dagen med sommertemperatur for denne gang! Dere kan beholde rommet til avreise. Bussen kjører fra Cha Am kl 17.00, da har vi god tid, man vet aldri hvordan trafikken er inn til store byer.  Flyavgang fra Bangkok er en time etter midnatt.

Dag 24: Bangkok—Oslo
Emirates har avgang fra Bangkok kl 01.05 og flyr til Dubai med ankomst kl 05.00. Etter flybytte går turen videre kl 07.45 fra Dubai med ankomst Oslo Lufthavn kl 12.00.

Tidsforskjell mellom Norge og Thailand:
Thailand er 5 timer foran oss når vi reiser og 6 timer foran når vi kommer hjem.
Alle oppgitte tider er lokale tider på stedet.

Cha Am
Cha Am er et typisk badested med lang strand, små butikker, spisesteder, skredder, massasje,  minibank, optiker og ellers det man trenger. Prisnivået er gunstig, selv om valutakursen for Thai baht har gått opp.

Ønsker du shopping kan vi anbefale å ta turen til Hua Hin som ligger en halvtime lenger sør. En taxi koster ikke så mye.

Cha Am ligger 2,5 times kjøretur fra Bangkok hvis trafikken er rolig.

Den korte avstanden fra Bangkok gjør at Cha Am er et yndet weekend reisemål for folk som bor i Bangkok. I helger og på lokale helligdager syder det av liv, og thaiene elsker picnic på stranden. Det kan godt være gitarspill og beachparty om kveldene også. Når hverdagen kommer drar thaiene tilbake til Bangkok, de rullende gatekjøkkenene pakker sammen og roen senker seg over Cha Am, helt til neste helg.

Tara Mantra Cha Am Hotel
Hotellet er 4-stjerners og har 148 rom, noe mindre enn Methavalai som har 215 rom. Rommene vi har bestilt er Tara Mantra Deluxe, de har et lite kjøleskap. Vi har fått en svært god pris, til tross for at dette er et dyrere hotell.
Tara Mantra har restaurant ut mot stranden og en egen frokostrestaurant. Det finnes SPA og trimrom. Hotellet har tre basseng i trip trap over tre etasjer.
Som arrangør synes vi det er bedre å bo på et hotell med mindre gjennomgangstrafikk i år. Hotellet tar smittevern alvorlig, ved inngangsdøren er det feber-måling og naturligvis håndrens.
Hotellet scorer stort på sin vennlige betjening som  gjør alt de kan for at din ferie skal bli vellykket.

Premier i dame og herreklasse:
Savalen Fjellhotell & Spa: Weekend for to personer
4 greenfee fra Trysilfjellet Golfbane
4 greenfee fra Stiklestad Golfklubb

 

 

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: