Familietilbud på 4-stjernershotellet Hyatt Regency for familie på 2 voksne og 1 barn under 12 år, med muligheter for utvidelse. Flyreisen er med Thai Airways som flyr direkte fra Oslo til gunstige avreisetider.

> Se også vår familiepakke som kombinerer Sheraton Hua Hin med snorkleøya Koh Talu.

Hyatt Regency Hua Hin ligger rett ved sjøen og har en deilig hage og bassengområde som barna vil elske. Servicen er utmerket og hotellet passer voksne som barn. Dette tilbudet inkluderer overnatting i Deluxe-rom. Deluxe-rommene på bakkeplan har en sovesofa som kan gjøres om til seng for to barn under 12 år. Se under for eventuelle tillegg.

Ukesturer i vinterferien: 
Om dere har problemer med å ta barna ut av skolen for mer enn en uke av gangen kan vi også tilby ukesturer. Kontakt oss for et pristilbud.

Veiledende priser*:
1. nov – 15. des: fra kr 42 300 – 45 300 for familie på tre.
116. des – 2. jan: kontakt oss for priser.
3. jan – 29. feb: fra kr 46 750 – 49 750 for familie på tre.
1. mar – 30. apr: fra kr 43 150 – 46 150 for familie på tre.

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for tilslutningspriser med SAS.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Bangkok t/r med Thai Airways.
10 netter i et Deluxe-rom med frokost.
Privat transport til og fra hotellet.

Tillegg for et ekstra barn under 12 år fra kr 7 500,-.

Avreise fra andre byer er mulig mot tillegg – kontakt oss for tilbud.

Om du ønsker en kombinasjon av badeferie og opplevelser, så kan vi anbefale at du kombinerer Hua Hin med tredagerspakke til den eksotiske øya Koh Talu, et par timer sør for Hua Hin. Her kan man delta på aktiviteter som garantert vil falle i smak for store og små, som bl.a. snorkling, båtturer og fiske. Koh Talu kan du lese mer her. Vi selger også pakker til River Kwai hvor vi kan tilby et spennende opphold på flåtehotell. Ønskes et opphold i Bangkok ordner vi også det for din familie. Spør oss om tips og råd. Vi skreddersyr din reise!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: