Familietilbud på 4-stjernershotellet Hyatt Regency for familie på 2 voksne og 1 barn under 12 år, med muligheter for utvidelse.

-> Se også vår familiepakke som kombinerer Hyatt Regency med River Kwai og snorkleøya Koh Talu.

Hyatt Regency Hua Hin ligger rett ved sjøen og har en deilig hage og bassengområde som barna vil elske. Servicen er utmerket og hotellet passer voksne som barn. Dette tilbudet inkluderer overnatting i Deluxe-rom. Deluxe-rommene på bakkeplan har en sovesofa som kan gjøres om til seng for to barn under 12 år. Se under for eventuelle tillegg.

Ukesturer i vinterferien: 
Om dere har problemer med å ta barna ut av skolen for mer enn en uke av gangen kan vi også tilby ukesturer. Kontakt oss for et pristilbud.

Veiledende priser: 
1. okt – 15. des: fra kr 44 900,-.
16. des – 2. jan: kontakt oss for priser.
3. jan – 31. jan: fra kr 46 900,-. 
1. – 28. feb: fra kr 47 900,-.
1. mars – 24. apr: fra kr 44 900,-.

Merk at dette er fra-priser. Våre reiseforslag baserer seg på reise med rutefly. Vi tar derfor forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. For julen gjelder egne priser. Kontakt oss for et pristilbud!

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Bangkok t/r med Emirates.
12 netter i et Deluxe-rom med frokost.
Privat transport til og fra hotellet.

Tillegg for et ekstra barn under 12 år fra kr 7 900,-.

Avreise fra andre byer er mulig mot tillegg – kontakt oss for tilbud.

Våre reiseforslag baserer seg på reise med rutefly. Vi tar derfor forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. For julen gjelder egne priser. Ved kampanjer på flybilletter vil vi kunne tilby rimeligere reiser. Kontakt oss for et pristilbud!

Om du ønsker en kombinasjon av badeferie og opplevelser, så kan vi anbefale at du kombinerer Hua Hin med tredagerspakke til den eksotiske øya Koh Talu, et par timer sør for Hua Hin. Her kan man delta på aktiviteter som garantert vil falle i smak for store og små, som bl.a. snorkling, båtturer og fiske. Koh Talu kan du lese mer her. Vi selger også pakker til River Kwai hvor vi kan tilby et spennende opphold på flåtehotell. Ønskes et opphold i Bangkok ordner vi også det for din familie. Spør oss om tips og råd. Vi skreddersyr din reise!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev