Familietilbud til Krabi

Familiepakke for 2 voksne og 1 barn under 12 år med mulighet for utvidelse.

Chada Thai Village Resort er et av våre aller mest populære hotell på Aonang. Hotellet er bygget i thaistil og holder god turistklasse. Stranden og sentrum ligger ca. 15 minutters gange unna. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppleve Krabi-områdets idylliske øyer og skjærgård. Tilbudet gjelder overnatting i Deluxe-rom som tar opptil 3 personer. For familier på 4 personer anbefaler vi Executive-rom. Se under for eventuelle tillegg. Tilbudet gjelder for overnatting i 10 netter, men kan tilpasses etter ønske. Vi er også behjelpelig med overnatting på andre hoteller for din familie. Vi skreddersyr din reise!

Ukesturer i vinterferien: 
Om dere har problemer med å ta barna ut av skolen for mer enn en uke av gangen kan vi også tilby ukesturer. Kontakt oss for et pristilbud.

Veiledende priser*:
1. nov – 15. des: fra kr 31 000 – 34 000 for familie på tre.
16. des – 2. jan: kontakt oss for priser.
3. jan – 29. feb: fra kr 32 200 – 35 200 for familie på tre.
1. mars – 15. apr: fra kr 27 800 – 30 800 for familie på tre.

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for tilslutningspriser med SAS.

Inkludert i prisen: 
Fly Oslo – Krabi t/r med Thai Airways.
10 netter på Chada Thai Village Resort i et Deluxe-rom inkludert frokost og ekstraseng.
Privat transport mellom flyplass og hotell.

For en familie på 2 voksne og 2 barn under 12 år anbefaler vi enten oppgradering til Executive eller Familierom.

Tillegg for ekstra barn med oppgradering til Executive-rom: fra kr 8 850,- med egen ekstraseng. Om barnet kan dele seng med foreldrene er tillegget på ca. kr 7 000,-.
Tillegg for ekstra barn med oppgradering til Family Duplex rom: fra kr 10 700,- .

Familierommene på Cha da er nyrenoverte og har hems med fin soveplass for barna. Disse rommene kan ta opp mot 6 personer.

Elephant Hills: 
Om du ønsker noe ekstra ut av ferien for deg og din familie kan vi varmt anbefale å utvide med et opphold på Elephant Hills i Khao Sok nasjonalpark. Elephant Hills jungel-camp passer perfekt for familier og byr på nærkontakt med Thailands nasjonaldyr i vakre og eksotiske omgivelser. Pristillegg for en to-dagerstur med overnatting ligger på kr 4 900,- pr voksen og kr 1 500,- pr barn under 15 år. Merk at dette er populære turer og krever bestilling god tid i forveien.

> Se 2-dagersprogrammet til Elephant Hills her. 
> Se 3-dagersprogrammet til Elephant Hills her.

Elefant

Elephant Hills.

Ønskes et opphold i Bangkok ordner vi også det for din familie. Spør oss om tips og råd. Vi skreddersyr din reise!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: