Familiepakke for 2 voksne og 1 barn under 12 år. Reise med Thai og opphold på familievennlige Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa.

Cha-Da Beach Resort & Spa på Koh Lanta har store rom og et meget fint uteområde med frodig hage og bassenger. Hotellet ligger dessuten rett på den flotte stranden nord på Lanta nære landsbyen Saladan som kan sies å være øyas sentrum. For en familie på 4 kan vi anbefale Gold-suitene som har separat soverom og stue eller Platinum-suiten som har 2 soverom. Se lenger ned for oppgraderingspriser.

> Se vår familiepakke: Sol, bad og elefanter!

Ukesturer i vinterferien: 
Om dere har problemer med å ta barna ut av skolen for mer enn en uke av gangen kan vi også tilby ukesturer. Kontakt oss for et pristilbud.

Tilbudet er for 12 netter, men reisen kan både kortes ned og  utvides med flere netter. Vi kan også skreddersy en kombinasjon med andre reisemål i sør eller hva med et stopp i Bangkok?Kontakt oss for råd, tips og et skreddersydd tilbud.

Veiledende priser*:
1. nov – 15. des: fra kr 38 000 – 41 000 for familie på tre.
16. des – 2. jan: kontakt oss for priser.
3. jan – 29. feb: fra kr 41 500 – 44 500 for familie på tre.
1. mars – 15. apr: fra kr 32 700 – 35 700 for familie på tre.

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for tilslutningspriser med SAS.

Inkludert i prisen: 
Fly Oslo – Krabi  t/r med Thai Airways.
12 netter på Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa i Emerald Suite inkludert ekstraseng og frokost.
Privat transport til og fra hotellet.

Tillegg for et barn ekstra: fra ca. kr 14 800,-.

Emerald Suite, Lanta Cha-Da.

Merk at tillegget tar høyde for oppgradering til romtypen Gold Suite som har separat soverom og stue med sofasenger for barna. Disse rommene har direkte tilgang til bassenget (fra soverommet). For enda bedre komfort kan vi anbefale Platinum-suitene som har to soverom. Kontakt oss for oppgraderingspriser!

Gold Suitene har direkte tilgang til bassenget.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass.

 

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: