Cape Town og luksus safari

Drømmer du om den ultimate safariopplevelsen? Her får du den servert! Dette reiseforslaget starter med noen dager i Cape Town som gir deg sjansen til å oppleve Kapp Det Gode Håp, se pingviner, og bo rett ved Waterfront i Cape Town. Safarilodgen har vi valgt med omhu. Sabi Sabi Bush Lodge ligger i Sabi Sand Private Game Reserve. Nærmeste nabo er Kruger, her finnes ikke gjerde mellom så dyrene går fritt. I Sabi Sand Reserve har du sjansen til å se de fem store dyrene, og det regnes som det stedet i Sør-Afrika hvor du har best sjanse til å se leopard.

Prisen varierer litt i sesonger:
Januar – mars:     kr 44 000,- pr person i dobbeltrom
April – mai:             kr 43 300,- pr person i dobbeltrom
Juni – august:       kr 42 600,- pr person i dobbeltrom
September:            kr 43 300,- pr person i dobbeltrom
Oktober – 15.des: kr 44 000,- pr person i dobbeltrom

For jul/nyttår er prisene noe høyere, be oss om pris. Bare husk at det lønner seg å være ute nesten et år i forveien for reiser jul/nyttår.

Prisen inkluderer:
3 netter på The PortsWood Hotel, Cape Town med frokost
Dagsutflukt til Kapp Halvøya med guide
4 netter på Sabi Sabi Bush Lodge med helpensjon
Safariturer morgen og ettermiddag
Transporter fra flyplass til hotell t/r

Ikke inkludert:
Flybilletter fra/til Norge
Flybilletter innenriks i Sør-Afrika

Vi har valgt å holde flybillettene utenom reisepakken i Sør-Afrika da prisen kan variere ut fra ledig kapasitet. Vi ordner gjerne flybilletter for deg, enten du vil fly økonomiklasse eller businessklasse.

 • Ved akomst flyplassen i Cape Town blir dere møtt og kjørt til hotellet. Det blir tre netter på PortsWood Hotel i Cape Town. Hotellet har god beliggenhet med spaseravstand til Waterfront.

  Standardrom, The PortsWood.

  The PortsWood Hotel.

 • Under oppholdet i Cape Town er det inkludert en guidet tur til Kapphalvøya. Turen går via Chapmans Peak til Cape Pint Nature Reserve hvor man ser Atlanterhavet og Det Indiske Hav møtes. Med den kalde Bengula-strømmen på vestkysten og den varme Agula-strømmen på østkysten blir Cape Point regnet som stedet der det blå Atlanterhavet og det grønne Indiske Hav møtes. Du kan skimte skillet i havet. De to fyrene på Cape Point lyser langt utover havet. Det er noe magisk over Cape Point, man føler seg litt ved «verdens ende», langt der ute er Sydpolen neste. Turen går innom Simons Town og de kjente Kapp-pingvinene, verdens eneste landhekkende  koloni med pingviner. Pingvinene slo seg ned her i 1982 og har rik tilgang på mat, nå er det omtrent 3000 av dem her  ved Afrikas sydlige kyst. Lunsj for egen regning i løpet av dagen.

  Den andre dagen er helt til egen disposisjon. Man kan ta turen opp på Table Mountain, fjellet som ligger vakkert som bakteppe for byen. Det finnes Hopp på/hopp av buss som stopper ved Table Mountain, Waterfront og flere andre aktiviteter.

  Kapp det gode håp.

  Pingviner på Boulders Beach – Kapphalvøya

 • Etter frokost og utsjekk blir dere hentet og kjørt til flyplassen for reise til Johannesburg. Her blir det flybytte for videre reise til Skukuza flyplass der dere blir møtt og kjørt til safarilodgen (flybilletter kommer i tillegg).

  Sabi Sand Private Game Reserve ligger rett ved Kruger nasjonalpark uten gjerder i mellom. Sabi Sands er et privat viltreservat som er kjent for fantastisk dyreliv og det stedet i Sør-Afrika hvor man har størst sjansen til å se leopard.

  Alt første dagen er det ettermiddagssafari. Dere drar ut på leting etter «De 5 store» som er elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard. Vi kan love fantastiske dyreopplevelser og en helt unik safariopplevelse. Landskapet har 65000 hektar savannedekket land med vannhull, tørre elver, skog og elver.

  Sabi Sabi Bush Lodge er en av Sør-Afrikas mest luksuriøse safarilodger. Det er en 5-stjerners lodge i moderne afrikansk stil. Suitene er ca 80 kvm store, de har aircondition, takvifte, minibar, safe og telefon. Dette er en stor lodge som tar 50 personer.

   

 • Under oppholdet her anbefaler vi at man følger lodgens program.

  Safari: En typisk dag i viltreservatet starter grytidlig. Det serveres te/kaffe og litt å bite i før man begir seg ut sammen med safariguiden. Morgensolen skaper nydelig stemning og lys i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Dere er tilbake fra safarien til frokost. Midt på dagen er det gjerne for varmt for både folk og dyr, så da frister gjerne bassenget. Etter en litt sen lunsj er det tid for ettermiddagens safari. Det blir gjerne en stopp for å nyte litt drikke mens solen går ned. Vel tilbake ved lodgen til mørkets frembrudd serveres middag, gjerne under den afrikanske stjernehimmelen.

  Helpensjon er inkludert på lodgen, det vil si frokost, lunsj og middag i tillegg til safariturer.

  Åpen safaribil med egen sjåfør og safariguide.

  Mett og doven leopard

 • Etter morgensafari og frokost blir dere kjørt tilbake til Skukuza flyplass for flyreise til Johannesburg og videre derfra. Flybilletter er ikke inkludert i prisen.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: