Kombinasjonspakke for 2 voksne og 1 barn under 12 år med muligheter for utvidelse. Flyreisen er med Thai Airways som flyr direkte fra Oslo til gunstige avreisetider.

> Se også vår familiepakke til Hua Hin med snorkleøya Koh Talu!

Reisen kombinerer opphold i Bangkok og badebyen Hua Hin med et spennende jungel- og elveopphold på River Kwai. Reisen starter med en natt i Bangkok for aklimatisering før turen går til grensen mot Myanmar og River Kwai for et opphold på flåtehotell. Her venter et spennende opphold tett på naturen med muligheter for vannaktiviteter og landsbybesøk. I Hua Hin er overnattingen på Loligo Resort som tilbyr gode romløsninger for familier. Reisen er på totalt 10 netter, men kan tilpasses med flere netter. Hvorfor ikke utvide med et par netter på snorkleøya Koh Talu? Spør oss om pris!

Veiledende priser*:
1. okt – 15. des: fra kr 39 750 – 43 750 for familie på tre.
16. des – 2. jan: kontakt oss for priser.
3. jan – 30. apr: fra kr 40 750 – 45 750 for familie på tre.

* Våre pakkereiser baserer seg på reise med rutefly slik at prisene kan variere. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må ytterligere opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferie, påske og kinesisk nyttår (siste uken av januar). For julen gjelder egne priser. For rimeligst pris anbefaler vi reise utenom helg. For reise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for tilslutningspriser med SAS.

River Kwai Jungle Rafts. 

Inkludert i prisen: 
Flyreise Oslo – Bangkok t/r med Thai Airways.
1 natt på Rembrandt Hotel i Bangkok inkludert frokost.
2 netter på River Kwai Jungle Rafts inkludert frokost og middag.
7 netter på Loligo Resort i et Deluxe Balcony-rom inkludert frokost.
Privat transport til og fra alle hoteller.

Tillegg for et ekstra barn under 12 år fra kr 11 500,-. For eldre barn – kontakt oss for priser.

Tillegget innbærer oppgradering til Mini Suite med bassengutsikt på Loligo Resort og at man fordeler seg på to rom på Jungle Raft i River Kwai (med fellesbalkong).

Merk at dette er et forslag som kan skreddersys og utvides med flere netter om du ønsker.

Mini Suitene på Loligo Resort er moderne og romslige.

Loligo Resort.

Loligo holder 3,5 stjerner og ligger rett ved det populære helgemarkedet Cicada, og kun 10 minutter unna selve sentrum av Hua Hin med taxi. Hotellet er moderne og tilbyr store og moderne rom med balkong. Hotellet ligger ca. 100 meter unna stranden.

Ønskes oppgradering av hotell i Hua Hin kan vi foreslå Sheraton Resort & Spa eller Hyatt Regency. Begge hotellene ligger rett på stranden i Hua Hin med store bassengområder og holder 4+ stjerner. Kontakt oss for priser.

Merk at hyttene på River Kwai Jungle Rafts er i enkel standard uten strøm, men med eget bad og toalett. Hotellet har ingen aldersgrense, men vi anser at hotellet passer best for barn i skolealder. Om oppgradering på River Kwai ønskes kan vi anbefale søsterhotellet Float House som holder tilnærmet 4 stjerner. River Kwai Jungle Rafts kan du lese mer om her:

Bygg gjerne på denne reisen med et par netter på snorkleøya Koh Talu et par timer sør for Hua Hin. Koh Talu kan du lese mer om her.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass.

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: