Spennende og variert reise som kombinerer storbyen Bangkok med to skjulte perler i Sør-Thailand, nasjonalparken Khao Sok og Khanom. Tilbudet inkluderer både utflukter og restaurantbesøk.

I Bangkok inkluderer oppholdet en valgfri utflukt og et flereretters måltid på Issaya Siamese Club, en av Bangkoks beste restauranter. Khanom byr på et deilig strandopphold i det uberørte og genuine Thailand mens det i spektakulære Khao Sok venter et opphold på flåtehotellet 500 Rai. Dette reiseforslaget kan skreddersys og tilpasses dine ønsker. Kontakt oss for tips og råd.

Veilendende priser: 
1. feb – 28. feb: fra kr 23 600,- pr person.
1. mar – 20. apr: fra kr 22 900,- pr person.

Khanom egner seg meget godt som reisemål om sommeren. Kontakt oss for et tilbud.

Våre reiseforslag baserer seg på reise med rutefly. Vi tar derfor forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken. Ved kampanjer på flybilletter vil vi kunne tilby rimeligere reiser. Kontakt oss for et pristilbud!

På 500 Rai Floating Resort bor du i flytende hytter. 

Inkludert i prisen:
Flyreise fra Oslo til Surat Thani via Bangkok med Thai Airways.
2 netter på LIT! Bangkok i et Extra Radiance-rom inkludert frokost.
En valgfri halvdagsutflukt i Bangkok.*
Flereretters måltid (Issaya set menu) på restauranten Issaya Siamese Club.
7 netter på Aava Resort & Spa i et Deluxe-rom inkl frokost.
En heldagsutflukt i Khanom.
2 netter på 500 Rai Floating Resort i Khao Sok nasjonalpark med helpensjon og utfluktsprogram.
All transport til/fra hotellene.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

*I Bangkok kan du velge blant følgende 4 utflukter:
Guidet tur i Bangkoks kanaler – les mer her!
Guidet tur til Grand Palace – les mer her!
Guidet spasertur i Chinatown – les mer her!
Sykkeltur i Chinatown – les mer her!

Designhotellet LIT! ligger sentralt til med gåavstand til shoppingdistriktet Siam Square. I tillegg til en utflukt inkluderer oppholdet i Bangkok en smaksopplevelse på vår favorittrestaurant i byen, nemlig Issaya Siamese Club. Restauranten kan du lese mer om her.

Oppholdet på 500 Rai byr på et deilig opphold på den kunstige innsjøen Chiew Larn. Fra ditt rom kan du hoppe rett uti vannet for en forfriskende dukkert eller delta på spennende utflukter. Les mer om programmet og 500 Rai her.

Prakfulle Nadan Beach i Khanom.

I Khanom venter et opphold på Aava Resort & Spa. Hotellet holder 4 stjerner og ligger praktfullt til på den 9 kilometer lange Nadan-stranden. Hotellet har en moderne stil, og byr på god mat og personlig service. For oppgradering av rom på Aava Resort gjelder følgende tillegg:

Superior-rom: fra kr 850,- pr person i 7 netter.
Poolside Villa: fra kr 2 900,- pr person i 7 netter.

I Khanom er også en heldagsutflukt inkludert, bl.a. båttur for å speide etter de rosa delfinene, som holder til i farvannet utenfor Khanom. Hver onsdag og søndag arrangerer dessuten Aava Resort gratis utflukt til Khanoms marked for sine gjester.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud.

Bangkok og Khao Sok er også kombinerbare med f.eks. Krabi, Phuket, Khao Lak og Koh Samui. Vi skreddersyr pakkereisen slik du ønsker. Kontakt oss for tilbud.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev