Bali kan by på strender, god mat, rimelig shopping og alt annet som skal til for å gjøre en avslappende ferie vellykket. Bali kan i tillegg by på flotte naturopplevelser og en helt særegen kultur; som besøkende tar det ikke mange dagene før man er vitne til en tempelprosesjon eller et annet fascinerende ritual.

Lombok er naboøya til Bali og sies å være Bali for 20 år siden. Lombok har en noe roligere atmosfære enn naboøya og passer perfekt for deg som ønsker late dager. Ta deg likevel tid til å utforske øyas vulkanske indre og avlegg gjerne de vakre Gili-øyene et besøk.

Nusa Dua Beach Resort ligger på den lange Nusa Dua stranden. Det er mange flotte hotell på denne stranden, Nusa Dua Beach Resort er nok det eneste som er holdt i balinesisk stil, noe som vi synes gjør at hotellet har et særpreg. Anlegget er stort og har flere restauranter. Det ligger også mange andre restauranter langs strandpromenaden. Foretrekker du heller et mindre hotell har vi flere lekre hotell på Bali.

Qunci Villas på Lombok er et lekkert boutique-hotell i eksotiske og idylliske omgivelser. Anlegget ligger dessuten nydelig til på en rolig og fredelig strand og er det perfekte sted for å nyte noen dager med avslapning. Dette er et mye mindre hotell, det gir god variasjon fra oppholdet på Bali.

Gili Trawangan er svært sjarmerende, du finner ikke biler her. Bagasjen blir fraktet til hotellet med hestekjerre, eller cidomo som det hete her. Vila Ombak er et godt hotellvalg, det er ikke luksus, men har god standard. Det er restauranter langs stranden og litt folkeliv om kveldene.

Flyreisen går med prisbelønte Singapore Airlines til Bali og hjem fra Lombok eller motsatt.

Inkludert:
Flyreise med Singapore Airlines Oslo-Bali/Lombok-Oslo
5 netter på Nusa Dua Beach Resort i deluxerom med frokost
4 netter på Qunci Villas, Lombok i oceanview rom med frokost
3 netter på Vila Ombak, Gili Trawangan i deluxerom med frokost
transporter flyplass – hotell
Flyreise Bali – Lombok en vei
båt Lombok – Gili  t/r

Avreise fra andre byer enn Oslo er mulig mot pristillegg.

 

 

 

 

 

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev