Badeferie på Sri Lanka i sommer med innlagte opplevelser for individuelt reisende.

Merk at dette er en pakke uten internasjonale flybilletter. Kontakt oss for en komplett og skreddersydd pakkereise.

Strendene i Passikudah er perfekt for deg som søker en eksotisk sommerferie. I motsetning til Sri Lankas vestkyst, er det om sommeren høysesong for strendene i øst med sol og god temperatur. I tillegg til badeopphold inkluderer pakken også elefantsafari i Minneriya, utflukt til Sigiriya og besøk i den fascinerende oldtidsbyen Polonnaruwa. Pakken inkluderer også en natt i Negombo ved ankomst og retur. Se lenger ned for program dag-for-dag.

Dette reiseforslaget er fleksibelt og reisens varighet kan utvides. Du må gjerne legge inn flere stopp om du ønsker å se mer av øya. Vi kan også legge opp til rene badeferier. Vi lager reisen slik du ønsker!

Overnatting på 4-stjerners hoteller med muligheter for oppgradering av rom og hotell. Det eksisterer høysesongtillegg for perioden 16. juli til 31. august. Se lenger ned for mer info.

Prisen inkluderer:
Privat transport med egen bil/sjåfør på dagene med utflukter og kjøring.
Flybilletter mellom Batticaloa og Colombo på returen.
2 netter i Negombo på Jetwing Sea/Deluxe-rom inkl. frokost.
2 netter i Sigiriya på Amaara Forest/Deluxe-rom inkl. frokost.
8 netter i Passikudah på Sunrise by Jetwing/Deluxe-rom inkl. frokost.
Elefantsafari i Minneriya.
Inngangsbilletter og tur opp klippefortet i Sigiriya.
Inngang til Pollonaruwa.

Prisen gjelder pr person ved 2 reisende. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende.

Høysesongtillegg: 
16. juli til 31. august: ca. kr 5 650,- pr person.

Oppgraderingspriser:
Oppgradering til halvpensjon: ca. kr 3 450,- pr person (gjelder ikke for Amaara Forest).

Om du ønsker å gå opp i hotellstandard kan vi foreslå Jetwing Blue i Negombo, Aliya Resort & Spa i Sigiriya og Anantaya i Passikudah. Tillegget pr person varierer med sesongene, men starter på ca. kr 5 450,- for 12 netter med frokost. Egne halvpensjonspriser gjelder for 5-stjernershotellene.

Vi tar forbehold om ledige rom og prisøkninger. Om du tenker å reise i høysesongen anbefaler vi at du er tidlig ute med din bestilling. Sri Lanka er et meget populært reisemål både om vinteren og sommeren.

Program:

Dag 1: Ankomst Sri Lanka – Negombo
Ankomst Sri Lanka og Colombo flyplass. Etter at du har hentet din bagasje og passert passkontrollen vil du bli møtt av din sjåfør for reisen til Passikudah. Opphold i Negombo på et strandhotell. Negombo ligger ca. 30 minutter unna flyplassen.

Ettermiddagen fri til egen disposisjon.

Negombo er også kjent for sitt fiskemarked, så om jetlag gjør at du våkner tidlig dagen etter, så ta gjerne turen til Negombos fiskemarked. Markedet er mest livlig om morgenen i sekstiden når fiskebåtene kommer inn med nattens fangst.

Overnatting på Jetwing Sea eller lignende hotell.

Negombo ved solnedgangstider.

Dag 2: Negombo – Minneriya – Sigiriya
Etter en god natts søvn går turen til Sigiriya, en tur som tar om lag 4 timer. Etter å ha sjekket inn på ditt hotellet i Sigiriya går turen til Minneriya nasjonalpark for elefantsafari. I Minneriya lever omtrent 150-200 elefanter i det fri. Av andre dyr, er det også muligheter for å se buffalo, villsvin, hjort, krokodiller og fugler.

Overnatting på Amaara Forest eller lignende hotell.

På elefantsafari i Minneriya.

Dag 3: Sigiriya med sightseeing
I dag står et av Sri Lankas mest kjente severdigheter for tur, nemlig klippefortet Sigirya.

Etter en tidlig frokost i 6:30-tiden går turen til klippefortet. Sigiriya har en utrolig historie og ble bygget for hele 1600 år siden. Klippen kan bestiges, og fra ruinene på toppen har man flott utsikt over området. Denne utflukten passer ikke for de som er dårlig til beins.

Ettermiddagen fri til egen disposisjon. Ønskes aktiviteter kan vi foreslå besøk til de rosa quartzfjellene og iron wood-skogen i Dambulla, grottetemplene i Dambulla eller et matlagingskurs. Spør oss om råd og tips.

Overnatting på Amaara Forest eller lignende hotell.

Sigiriya.

På toppen venter flott utsikt.

Dag 4: Polonnaruwa – Passikudah
Etter frokost og utsjekk går turen til Polonnaruwa. Oldtidsbyen var Sri Lankas hovedstad i tre århundrer og er nesten 1000 år gammel. Området vitner om landets høyt utviklete oldtidssivilisasjon og kan minne om tempelruinene i Ankor, Kambodsja. I likhet med Sigiriya er også Polonnaruwa på UNESCOs verdensarvliste.

Polonnaruwa.

I Polonnaruwa kan du la sjåføren vise deg rundt eller du kan oppleve tempelområdet fra sykkelsetet. Priser for sykkelleie ligger på ca. kr 180,- pr person. Sykkel bestilles på forhånd.

Ankomst Passikudah på ettermiddagen. Passikudah er en av de mest populære av strendene på østkysten av Sri Lanka. Her er dessuten klimaet på sitt beste om sommeren.

Overnatting på strandhotellet Sunrise by Jetwing eller lignende.

Dag 5-11: Passikudah
Tiden fri til egen disposisjon.

Benytt deg av tilbudet av vannaktiviteter og benytt sjansen til å smake på sjømaten som Passikudah er så kjent for. Merk at du ikke har bil og sjåføren til disposisjon under ditt opphold ved stranden.

Sunrise by Jetwing, Passikudah.

Sunrise by Jetwing, Passikudah.

Sunrise by Jetwing, Passikudah.

Sunrise by Jetwing, Passikudah.

Dag 12: Passikudah – Negombo
Etter utsjekk starter turen hjem. Fra ditt hotell på Passikudah går turen til flyplassen i Batticaloa. Fly til Colombo flyplass i 16-tiden. Ved ankomst Negombo venter en natt på Jetwing Sea eller lignende hotell.

Dag 13: Reisen avsluttes
Etter frokost og utsjekk blir du fraktet til Colombo internasjonale flyplass for reise hjem.

 

 

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: