Australias høydepunkter

Reise på 14 dager som byr på Australias mest ikoniske severdigheter. Besøk noen av verdens mest pulserende byer og opplev en natur ulik noe annet land, med besøk til bl.a. Kenguroo Island, Uluru-monolitten i Australias indre, snorkling på Great Barrier Reef og eventyr i regnskogen. Det blir selvfølgelig anledning til å bli kjent med både kenguruer og koalabjørner.

Merk at flybilletter internasjonalt og innenlands kommer utenom. Spør oss om et tilbud.

Inkludert i prisen: 
Transporter og utflukter i henhold til programmet.
13 overnattinger på 3,5-  til 4-stjerners hoteller.
Måltider inkludert som beskrevet i programmet.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris. Elektronisk visum til Australia kommer utenom.

Prisen vil kunne variere med sesongen. Høyere pris må forventes under jul/nyttår, påske og andre australiaske ferieperioder.

Dette er reiseforslag med fleksibel ut- og hjemreise. Ønsker du å inkludere andre steder, så spør oss om forslag og pris. Vi skreddersyr din reise.

 • Ved ankomst vil dere bli møtt av sjåfør som kjører dere til din innkvartering. Overnatting på Travelodge Wynyard eller lignende hotell. Opphold uten frokost.

 • Denne morgenen besøker vi det historiske Rocks området , trendy Oxford Street & Paddington. Vi reiser så til berømte Bondi Beach hvor det blir tid til litt avslapping. Turen går deretter tilbake til byen via Double Bay, Kings Cross og Mrs Macquarie Point for en magisk utsiktspunkt over havnen.

  Ved lunsjtider venter en 4 timers cruiseopplevelse. Nyt en 3 retters australsk BBQ-lunsj med drikke, og utnytt aktivitetene som tilbys ombord, som bading, fiske og kajakkpadling – eller lene deg tilbake , slappe av i en solseng og ikke gjør noe i det hele tatt.

  Lunsj inkludert.

 • Besøk Scenic World og start eventyret som inkluderer en spasertur gjennom den gamle regnskogen og hvis du er tøff nok – ta en tur på taubanen og ta verdens bratteste jernbane. Opplevelsen er ikke for alle, så dette er for egen regning. Vi ser på de fantastiske «Tre Søstre» og den vidstrakte Jamisondalen. Etter lunsj besøkes den prisbelønte Featherdale Wildlife Park for et første møte med de australske dyrene. Retur tilbake til Sydney med ferge, en attraksjon i seg selv, med det ikoniske Opearahuset og Harbour Bridge som bakteppe.

 • Vår sjåfør vil overføre deg til flyplassen for fly til Melbourne (ikke inkludert). Ved ankomst Melbourne blir dere møtt og kjørt til hotellet. Her venter 3 netter på Clarion Suites Gateway eller annet hotell. Opphold uten frokost.

 • Avreise til You Yangs Park som ligger ca. 60 km sørvest for Melbourne. På vandring mellom gummitrærne blir det å se etter koalabjørner, wallabies, kenguruer og fulger i dere naturlige habitat.

  Dette området er av stor betydning for aborginerne, og guiden vil dele sin kunnskap med deg . Piknik-lunsj er inkludert. Vi reiser deretter til Serendip nasjonalparken på jakt etter flokker med ville kenguruer. En dag du garantert vil huske.

 • I dag venter et annet stort høydepunkt. Nemlig verdenskjente Great Ocean Road, som ble bygget av soldater mellom 1919 og 1932 og dedikert til falne kamerater under første verdenskrig. Veien er en av de mest spektakulære kystveiene i verden. Mål for turen er selvsagt de spektakulære «12 apostlene».  Et annet høydepunkt er fantastiske klippeformasjonene ved Loch Ard Gorge. Det er innlagt godt med tid for fotopauser og guiden vil underveis fortelle historien om dette fantastiske området. Her blir nok å ta bilde av, så pass på at du har nok plass på minnebrikken og at batteriet til kameraet er fulladet.

 • Vår sjåfør vil overføre deg til flyplassen for fly til Adelaide og videre til Kangaroo Island med flyselskapet Regional Express.*

  Ved ankomst går turen med 4-hjulsdrevne jeeper til Seal Bay. Her får du anledning til å spasere blant unge og voksne seler som hviler på stranden. Vi reiser deretter til Little Sahara hvor du fra toppen av sanddynene kan nyte utsikten til øyas flotte landskap. Etter lunsj blir det sjanse til å sjekke ut stranden, og om været tillater det, ta en svømmetur i noe av de klareste vannet du mest sannsynligvis vil oppleve. Dagen avsluttes i nasjonalparken for å observere kenguruer og wallabies i det fri.

  Lunsj og middag inkludert.

  *Merk at begrensningen for innsjekket bagasje til Kangaroo Island er 15 kilo. Ekstra bagasje kan oppbevares hos skranken til Regional Express på flyplassen i Adelaide.

 • Etter frokost besøkes Rocky River og Cape Barren. Deretter venter Admirals Arch, en gammel kalksteinsformasjon med sin koloni av New Zealandske pelsseler. I Remarkable Rocks har naturkreftene skåret moderne skulpturer ut av granitt. Etter lunsj venter Hanson Bay Wildlife Sanctuary med sin overflod av koalabjørner og kenguruer. Vi besøker det turkise vannet i Vivonne og kanskje får vi øye på pingvinene som hekker her.

  Avreise øya for Adelaide og du vil bli overført til din innkvartering. Overnatting på Mayfair Hotel Adelaide eller et lignende hotell.

  Frokost og lunsj inkludert.

 • Avreise Uluru hvor sjåfør vil bringe deg til hotellet. Overnatting i to netter på Outback Pioneer. Opphold uten frokost.

 • Din guide vil hente deg tidlig morgen for å overvære soloppgangen over Uluru-monolitten. Etter frokost besøker vi vannhullet Mutijulu og kjører rundt foten av Uluru før retur hotellet.

  På ettermiddagen står steinformasjonene i Kata Tjuta for tur, og underveis vil din guide fortelle om områdets særegne natur og beskrive dets kulturelle betydning for de innfødte aborginernes kultur. Ved ankomst venter en fottur blant Walpa Gorges kuppel-formede klipper.

 • Hotellets shuttlebuss vil frakte deg til flyplassen for fly til Cairns. Ved ankomst vil du bli kjørt til ditt hotell for de neste 3 nettene. Overnatting på Pacific Hotel Cairns eller lignende hotell. Opphold uten frokost.

 • I dag venter en heldagstur til Great Barrier Reef med Ocean Spirit. Først ut er Michaelmas Cay som er en pittoresk sandøy omgitt av magiske koraller med et utrolig mangfoldig undervannsliv. The Cay er et vernet sjøfuglreservat for over 20.000 trekkende sjøfugler, og er en av de viktigste hekkeseverdighetene på den sørlige halvkule. Dette blir en dag du sent vil glemme.

  Merk at Great Barrier Reef i disse dager opplever at revene er i ferd med å blekes. Dette pga. temperatørskiftet i verdenshavene.

 • Dagen begynner med nasjonalparken Daintree for et guidet elvecruise på Daintree River. Turen fortsetter så til Alexandra Range med pause for å nyte panoramautsikt mot regnskogen som strekker seg mot det blå havet. Etter lunsj går turen til Cape Tribulation via den uberørte naturen i Bloomfield Track.

  Reisen fortsetter til Lync Haven, et dyreherberge for å håndmate kenguruer og hilse på «Boris the crocodile».  Etter lunsj reiser vi til Emmagen Creek hvor du kan ta en forfriskende dukkert. Dagen avsluttes på Cape Tribulation for en svømmetur eller en spasertur langs stranden.

 • Sjåføren vil kjøre deg til flyplassen for fly hjem tilbake til Norge eller videre i Australia.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev