Afrikansk eventyr i KwaZulu-Natal

Luksuriøs pakke til den sør-afrikanske provinsen KwaZulu-Natal med opphold ved sjøen utenfor Durban og 5-stjerners safariopplevelser i AmaKhosi.

KwaZulu-Natal byr på mye opplevelser innenfor relativt korte avstander, noe som gjør området perfekt for en kort ferietur. Denne turen starter med et opphold i Umhlanga, en forstad til den spennende kystbyen Durban. Her er det et opphold på byens, og kanskje landets, mest legendariske hotell, Oyster Box. Så går turen til noen av de mest spennende områdene i Zululand, hvor du finner noen av de eldste reservatene i Afrika. Her er det optimale muligheter for fantastiske dyreopplevelser. Ønsker du å forlenge reisen eller du har andre ønsker om kombinasjoner, så er det selvsagt mulig. Kontakt oss for en skreddersydd reise!

Safari-oppholdet er på eksklusive AmaKhosi Lodge.

Prisen inkluderer:
Privat transport fra flyplass til hotell i Durban.
3 netter på The Oyster Box i et Classic Sea Facing-rom inkludert frokost.
Privat transport til/fra AmaKhosi Lodge.
3 netter på AmaKhosi i en River Suite med helpensjon.
Safariaktiviteter som spesifisert i dagsprogrammet.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

Vi tar forbehold om ledig kapasitet og at man må opp i pris for å få plass.

NB: Flyreisen fra og til Norge er ikke inkludert i denne prisen. Du står fritt til å bestille din egen billett, eller du kan ta kontakt med oss for et komplett reisetilbud inkludert flybilletter.

Oyster Box.

Strandpromenaden forbi Oyster Box er 5 km lang.

 •  

  Durban.

  Ved ankomst Durban blir dere møtt på flyplassen og kjørt til hotellet som ligger rett ved stranden i Umhlanga, et lite tettsted nord for Durban. Her ligger alt av restauranter, shopping og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet. Det legendariske hotellet Oyster Box har i årevis vært kjent for sitt genuine og luksuriøse særpreg, og er et svært populært hotell blant våre reisende. Hotellets fantastiske beliggenhet, utsøkte mat, prisvinnende spa og spennende interiør, gjør dette til en hotellopplevelse “i særklasse”. Hotellet er renovert i tråd med stilen fra hundre år tilbake.

  Hotellets spa-avdeling byr på alle ønskelige fasiliteter for et luksuriøst spa, og deres dyktige terapeuter er klare til å skjemme dere bort. Seks behandlingsrom, autentisk hammam, treningsstudio og mye mer. Se spamenyen til Oyster Box Hotel.

  Nb: Spa-avdelingen ved Oyster Box er svært populær og vi anbefaler å bestille behandlinger i forkant av reisen. Si ifra til oss så hjelper vi til med å bestille.

  Oyster Box.

  Classic Sea Facing-rom, Oyster Box. Merk at interiør/farger kan variere noe fra rom til rom.

  Oyster Box byr på flott utsikt mot byens kjente fyrtårn.

  High Tea på Oyster Box.

   

 • Dagene fri til egen disposisjon.

  Forslag til aktiviteter i Durban:

  -Besøk til verdens største kryddermarked.

  -African Art Centre for lokal kunst.

  -Spasertur med lokalguide er absolutt å anbefale. Spør oss om tips!

  -Durban har et pulserende kultur- og musikkliv, med alt fra trommekurs til livlige jazzkonserter. Vi gir gjerne tips på hva som skjer mens dere er her.

  -Afrikas eldste botaniske hage ligger i byen.

  -På søndager arrangeres Morning Trade Market i bysentrumet hvor man kan få kjøpt deilig økologisk og lokalprodusert mat.

  -I Durban, som andre steder langs kysten tilbys vannaktiviteter og havfiske av ulik karakter.

  -Lei sykkel og utforsk «The Golden Mile», Durbans lange strandlinje. Sjekk ut de flotte sandskulpturene langs strandpromenaden.

  -Besøk Moses Mabhida Stadium som ble bygd for fotball-VM i 2010; et av Durbans landemerker. Ta banen opp til toppen og nyt den flotte utsikten over Durban. Første lørdag hver måned arrangeres det marked her med salg av lokalprodusert kunst, smykker og klær, og deilig mat.

  -De golfinteresserte kan boltre seg på baner i verdensklasse.

  -uShaka Marine World har et flott akvarium, delfinshow, badeland, muligheter for å lære surfing og masse annet gøy for hele familien. http://www.ushakamarineworld.co.za/

  -Gateway – Theatre of Shopping: besøk det største kjøpesenteret på den sørlige halvkule i Umhlanga, 10 min fra Durban. http://www.gatewayworld.co.za/

  Durban.

  Durban.

 •  

  River Suites, AmaKhosi Lodge.

  Det er tid for safari. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til AmaKhosi private viltreservat. Kjøreturen tar 4-5 timer. Her drar dere på leting etter The Big Five (elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard). Vi lover fantastiske dyreopplevelser i femstjerners lodge og en helt unik safariopplevelse er garantert.

  AmaKhosi Lodge er rangert med 5* og overnattingen er i en såkalt River Suite.

  Alle suitene er utformet som små hytter og ligger adskilt fra hverandre. De har egne bad med badekar, separert dusj og toalett, stue, air-con, og kanskje viktigst, privat veranda med utsikt utover elven. På verandaen er det hammock og utendørs dusj. Her kan man nyte lydene av naturen, mens man ser dyrene som kommer ned til elven for å slukke tørsten. Om man ønsker kan man få middagen servert her. Ellers er restauranten inne i hovedlodgen koselig og intim; dette er ikke for masseturisten. Lodgen har basseng som kan være deilig å kjøle seg ned i på en varm sommerdag før du drar ut igjen på kveldsafari.

  AmaKhosi tar imot barn i alle aldre og legger opp aktiviteter i forhold til alder.

  Alle måltider, drikke på safari og alle safarier er inkludert.

  AmaKhosi River Spa tilbyr en rekke ulike behandlinger. Perfekt å gjøre mellom morgen- og ettermiddagssafari.

  AmaKhosi Lodge.

  River Suite, AmaKhosi Lodge.

 • En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen: det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp ca kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for en helsebringende ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere for ”High Tea” og en matbit, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide og ”tracker”/sporfinner.

  På safari.

  Det er gode muligheter for å se the big five på safari i AmaKhosi, bl.a. løve.

   

 • Etter siste morgensafari blir dere hentet på lodgen og kjørt til flyplassen i Durban for hjemreise.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: