4-stjerners tilbud til Bohol og Cebu

Naturperlen Bohol kombinert med kultur og shopping på Cebu.

Bohol er en av Filippinenes mest populære feriedestinasjoner kjent for flotte strender, krystallklare vann, samt sitt tilbud av flotte naturopplevelser. På Bohol får du mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med tarsieren, Bohols berømte maskot, og oppleve Chocolate Hills.

Cebu, inngangsporten til  Visasayas-regionen, er i tillegg for sine strender, også kjent som et kultursentrum. Med sitt lave prisnivå er Cebu i tillegg et bra sted for shopping.

Opphold på gode 4-stjerners hoteller.

Prisen inkluderer: 

  • Fly fra Oslo til Cebu med Singapore Airlines
  • Hurtigbåt mellom Cebu og Bohol
  • 10 netter på Amorita i et Deluxe-rom
  • 2 netter på Radisson Blu i Cebu i et Superior-rom
  • Henting og bringing til/fra hotellene*

*Transport er ikke inkludert i Cebu når man kommer tilbake fra Bohol, men Radisson Blu er kun en liten taxitur unna havnen hvor hurtigbåtene kommer inn. I Cebu er det lagt inn en halvdags sightseeingtur.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

Amorita er et bra 4-stjernershotell med nydelig beliggenhet i nordenden av Alona Beach på Panglao Island, øya rett sør for selve Bohol. Alona Beach er hovedstranden og stedet det skjer på kveldstid med et godt og rimelig restauranttilbud. Radisson Blu i Cebu City er et moderne hotell som ligger vegg i vegg med SM, byens største shoppingsenter.

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud. Med Singapore Airlines har man mulighet for stopp i Singapore om ønskelig.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for tiden rundt jul, kinesisk nyttår og påske.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: