Reise i vinter

Vårt råd - bestill tidlig!

Etter to lange år med pandemi har vi endelig kunne oppleve en tilnærmet normal sommer.

Selv om det siste halvåret har sett langt lysere ut, er reiselivet en bransje som fremdeles merker effekten av pandemien. På våre reisemål merker vi først og fremst at flyruter og flytilbud ikke er helt det samme som tidligere. Tilbudet økes stadig, og vi er samtidig godt drevne på å finne gode flyløsninger. Det kan likevel være litt ekstra utfordrende å lage reiser til enkelte reisemål.

REISE I VINTER? – BESTILL TIDLIG
Om markedet ikke er helt normalisert riktig ennå, er i hvert fall folks reiselyst helt tilbake. Kombinasjonen av enorm etterspørsel og lavere kapasitet, i lag med økte drivstoffpriser, er likevel med å gjøre prisene på flybilletter høyere enn noen gang. I mange tilfeller ser vi prisøkninger på flyreiser  i økonomiklasse med så mye som 20-30%  i forhold til før pandemien. Det er fremdeles ledige plasser på fly i vinter, men vi merker allerede at de rimeligste flybillettene er revet vekk.

Om du ønsker å unngå en altfor dyr langtur i vinter, anbefaler vi på det sterkeste at du planlegger reisen din nå.  Ikke vent for lenge – prisene vil med all sannsynlighet fortsette å stige utover høsten og vinteren.

Vi vil også anbefale at du er tidlig ute for å sikre deg ønsket overnatting. Vi har allerede begynt å få oppdateringer fra våre hoteller om fullbookede enkeltdatoer for vinteren.

> Se våre reisemål her.

Kan dette friste i vinter? – Da bør du nok ikke vente alt for lenge med å bestille.

> Reise i koronatider – Les litt om hva du bør tenke på i dag.

ORKIDEEKSPRESSEN – 40 ÅR! 
I OrkideEkspressen har vi endelig kunnet rette blikket fremover igjen etter en krevende periode. I det vi ser fremover, kan vi samtidig feire utrolige 40 år i løpet av denne høsten. Vi har derfor riktig så mye å se frem til den kommende tiden. Det kommer garantert noen flotte giveaways etter hvert, så følg med! Selve jubileet er 13. oktober 2022.

Selv om vi har gått gjennom noen endringer siste tiden, skal OrkideEkspressen fortsatt være en spesialist på pakkereiser til utvalgte reisemål. Som tidligere er vårt fokus skreddersøm, førstehåndskunnskap, kvalitet og ikke minst personlig service.

Så om du drømmer deg til varmere strøk – ikke nøl med å ta kontakt. Vi står klare til å hjelpe deg ut i den store verden igjen!

Hilsen oss i OrkideEkspressen,
Marit, Rigmor, Edgar, Sigrun, Ferdinand, Flemming, Svein og Ole

 

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: