Thailand langtidsferie 2022

Reiselysten? Start planleggingen av neste vinter i Cha Am i dag!

Lengter du etter ferie på solrike strender i Thailand? Planleggingen av Langtidsferiereisene for vinteren 2022 er godt i gang. Long Beach Cha Am Hotel er klar for å ta i mot våre gjester. Gjestfriheten er på samme nivå som før, og tro oss, de gleder seg til igjen å ønske nordmenn velkommen!

På grunn av Covid-19 har vi ikke alle detaljer i programmet klare enda, men vi har reservert  størsteparten deluxerom og lover både velkomstmiddag og avskjedsmiddag under oppholdet.

Her er  planlagte avreisedatoer, alle med en måneds varighet:
Gruppe 1: Avreise 05. januar 2022
Gruppe 2: Avreise 12. januar 2022
Gruppe 3: Avreise 19. januar 2022
Gruppe 4: Avreise 26. januar 2022
Gruppe 5: Avreise 02. februar 2022
Gruppe 6: Avreise 09. februar 2022

Hvis du ønsker å sikre deg plass på en av datoene er det bare å kontakte oss. Vi ber om forståelse for at vi ikke har alle detaljer og pris klar enda. Du betaler ikke noe depositum foreløpig om du vil sikre deg plass. Kanskje har du et bestemt rom som du ønsker å bo på? Vi overbringer slike ønsker til hotellet som gjør alt de kan for å etterkomme ønsker.

Synes du en måneds opphold er for kort tid eller kanskje for lenge? Da finner vi en reise som passer dine ønsker.

Foreløpig holder vi kontoret åpent med redusert åpningstid. Telefonen er inntil videre åpen tirsdag og torsdag kl 09-12. Utenom disse tidene er vi tilgjengelig på E-post som vi svarer ved første mulighet.

Vi gleder oss veldig til vi igjen kan oppfylle deres reisedrømmer!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: