Hyatt Regency Hua Hin

Nyoppussede rom og spesialtilbud i februar!

Hyatt Regency er vår bestselger i Hua Hin gjennom flere år. Til glede for nye og returnerende gjester kan nå hotellet tilby helt oppussede Guestrooms og Deluxe-rom. I tillegg har restauranten og hovedområdet også fått seg en ansiktsløftning.

Spesialtilbud – få med en spabehandling på kjøpet!
For å feire at hotellet fremstår i litt freshere drakt kan vi for nye bestillinger tilby en 60-minutters massasje pr person. Tilbudet gjelder om du kjøper en pakkereise som inkluderer flyreise, overnatting og transport. Bestillingsfrist tom. 31. januar 2020. Spabehandlingen har en verdi på ca. kr 1 000,-.

> Hua Hin i sommer? – Se vår sommerspesial til Hyatt Regency med direktefly!

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på Hyatt Regency gjennom hele året, vinter som sommer. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud eller se noen av våre fleksible reiseforslag. Flere av våre reiserådgivere har selv feriert og besøkt hotellet, og kan gi deg gode råd om både rom og oppgraderingsalternativer.

Nyoppussede rom. Øverst: Guestroom. Nederst: Deluxe-rom.

Merk at Hyatt Regency tilbyr rom både med og uten balkong. Rommene uten balkong har i stedet større inneareal med sofaseng, perfekt for deg som reiser med barn.

> Les mer om Hyatt Regency Hua Hin her.

Hyatt Regency fra oven med sitt laguneformede basseng.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: