Hua Hin – høst og vinter

Vår thailandske feriefavoritt!

Etter å ha sendt nordmenn til Thailand i over 30 år er både Hua Hin og nabobyen Cha Am fremdeles en av OrkideEkspressens aller kjæreste favoritter. Den avslappende badebyen ved Thailands gulf har noe for enhver: fra den førstegangsreisende og barnefamilien, til langtidsferierende. Under har vi samlet noen av våre aller mest populære pakker til Hua Hin og Cha Am for vinteren.

> Les mer om Thailand og våre destinasjoner her. 

Kombiner gjerne Hua Hin med hovedstaden Bangkok, eller hva med opplevelser i historiske og naturskjønne River Kwai? Om du er av den aktive typen kan vi tilby både sykkel-leie og sykkelturer som du enkelt kan kombinere med et badeopphold i Hua Hin. Glem heller ikke Chiang Mai i Nord-Thailand om du ønsker å oppleve mer av den thailandske kulturen og naturen. Her kan vi bl.a. tilby spennende fotturer. Spør oss om et skreddersydd tilbud!

> Nysgjerrig på å oppleve det unike Thailand? – Les mer her!

Merk at våre reiseforslag er fleksible med tanke på avreisedato og varighet, og kan tilpasses dine ønsker og behov. Ta kontakt med en av våre kunnskapsrike reiserådgivere for et skreddersydd tilbud! 

Aktuelle tilbud

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: