Det globale reiserådet oppheves!

Nå kan vi endelig planlegge for lengre reiser igjen!

Siden pandemiens utbrudd i mars 2020, har det norske utenriksdepartement frarådet alle ikke-nødvendige reiser til reisemål utenfor Europa.

Det blir nå lettere å reise igjen samtidig som du har tryggheten av å ha gyldig reiseforsikring.

PANDEMIEN ER IKKE OVER: 
Selv om Norge har åpnet opp igjen og vi går tilbake til en normal hverdag, er pandemien likevel gjeldende i andre deler av verden.

Flere land er etter på vaksineringen sammenlignet med land i Europa, og kan fremdeles ha strenge innreiserestriksjoner. Det er med andre ord meget viktig å sette seg inn i hvilke regler som gjelder dit du ønsker deg, før du foretar en bestilling.

Vi gjør også oppmerksom på at Utenriksdepartements reiseråd kan endre seg på kort varsel om koronasituasjonen i utlandet skulle tilsi det. Det er viktig å merke seg at et reiseråd fra norske myndigheter kan påvirke gyldigheten på din reiseforsikring. Oppdaterte reiseråd vil du finne på UDs app, Reiseklar, som er tilgjengelig på android og iPhone.

VAKSINERING OG GJENÅPNING: 
Det er likevel land som har kommet lengre enn andre og som pga. høy vaksineringsgrad står klare til å ta imot fullvaksinerte turister. Dette gjelder land som f.eks Maldivene og Seychellene.

For hvilke muligheter som er for reise i dag – kontakt oss for informasjon og tilbud.

REISER TIL THAILAND OG SØRØST-ASIA:
For Asia er vaksineringsgraden fremdeles noe lav, men landene jobber med å øke raten med tanke på gjenåpning. Et av disse landene er Thailand. For reise til Thailand kan du se hvilke regler som gjelder her: Thailand – innreiseregler.

 

Med løftingen av reiserådet har vi tatt et stort steg i riktig retning mot en normal verden. I OrkideEkspressen står vi selvsagt klare for å hjelpe deg som ønsker å bestille reise til land som er åpnet. Selv om Norge har gjenåpnet, har vi fremdeles redusert bemanning og åpningstider. Våre åpningstider er for tiden tirsdag, torsdag fra kl. 09:00 til 12:00. Vi forsøker å besvare henvendelser så fort vi kan, men ber om forståelse for at svartiden kan være noe lengre enn normalt.

Kontakt oss på post@orkide.no eller telefon 62 48 82 88

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: