Dette er stedet med Vietnams beste klima. Regnet er så sparsomt at en av de største attraksjonene er de hvite sanddynene Bau Trang. Østens eneste ørken Bau Trang finner du ca. 45 minutter med bil fra Mui Ne.

Langs stranden  i Mui Ne finner du overnattingssteder for ethvert budsjett.  Ingen bygninger er høyere enn palmetoppene, og siden bebyggelsen er nokså spredt vil du muligens få følelsen av å ha funnet ditt eget tropiske paradis. Den tørre sesongen fra november til april er også perioden hvor det er mest vind og det er populært med windsurfing og kiteboarding.

Stranden i Mui Ne er lang og bred. 

Alle hotellene har restauranter, men det finnes også lokale restauranter, noen dansesteder og barer. I helgene kommer mange vietnamesere hit fra Ho Chi Minh City, og da blir det mer livlig både på hotellene og ellers.

I byen Phan Thiet kan man se det vakre vanntårnet fra 30-tallet, central market, Ho Chi Minh Museum og Duc Thanh School hvor Ho Chi Minh underviste i 1910. Havnen er gjerne full av fargerike fiskebåter og Doi Duong Beach har masse lokale restauranter og kafeer.

Fra Ho Chi Minh City er det ca 4 timers kjøring til Mui Ne, avhengig av trafikken.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev