Bassac elvecruise

Aller best opplever du Mekong-deltaet med et døgn eller to på Bassac Boat. Det er en utmerket måte å se dette grønne og frodige området av Vietnam.

Du blir hentet på hotellet i Ho Chi Minh City om morgenen med privat transport. Man går ombord i båten før lunsj og starter en uforglemmelig reise. Her er det alle de små øyeblikkene som gjør opplevelsen så stor! Turen går i sakte fart på elven og i kanaler. Det er flere turer i land for å besøke lokale landsbyer og se forskjellige frukter og grønnsaker de dyrker her. Man besøker en landsby der de lager alt mulig av håndverk og bakst, og mange fine håndarbeidsprodukter er til salgs. Man ser det flytende markedet og hvordan folk lever langs kanalene.

Lugarene ombord er små og komfortable med aircondition og eget bad. Maten ombord er fullt på høyde med gode restauranter. Mannskapet gjør sitt aller beste for at gjestene skal trives ombord. Om natten ligger båten for anker. Når dagslyset kommer  litt før klokka seks er det lurt å være oppe å følge med på morgenlivet langs elvens bredder.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: