Mekongdeltaet omtales ofte som Vietnams kjøkken, eller risbolle som de ville kalt det selv.

Mekongdeltaet er så grønt og frodig som man bare kan tenke seg. Selve elven Mekong er stor og viktig, og kanalene er viktig for innbyggerne. Mye av trafikken foregår på vannveiene, selv om det etterhvert har blitt veier langs bredden flere steder.

Man ser bøndene jobber på rismarkene og det produseres grønnsaker og frukt. Mange av innbyggerne her lever under enkle kår, men de virker veldig fornøyd med livet. Her råder en rolig atmosfære, man senker skuldrene og bare nyter. Storbyens travle liv med larm og leven er mindre enn tre timer unna, det kjennes som det er mye lengre.

Vi synes at den beste måten å oppleve dette området, er å ta en båttur, man kan velge mellom et eller to døgns turer der man overnatter ombord.

Det er spennende å besøke landsbyer og se lokal produksjon av forskjellige sorter håndarbeid, bakevarer og naturligvis blir man budt en kopp te, man er tross alt i Vietnam!

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev