Six Senses Con Dao er bygget slik at man ødelegger minst mulig natur. Anlegget består av 50 romslige villaer, alle med eget basseng, såkalt infinity pool. Alle rom har egen butler. Man kan bo i villa med et rom, duplex eller med tre og fire soverom. Six Senses Con Dao er et perfekt sted for par eller bryllupsreiser. Barnefamilier som vil ha en privat ferie vil også trives her, da villaene har eget basseng og er skjermet for innsyn.

Det finnes flere restauranter, den ene heter Vietnamese by the Market, en annen heter Delecious og en heter By the Beach. Eller du kan få maten servert i din egen villa.

Hotellet tilbyr forskjellige aktiviteter. Er du glad i å dykke er dette et fint sted å reise til. Snorkle- og dykketurer med lunsj inkludert til naboøyene arrangeres av Six Senses. Det er fint og klart vann, koraller ser man helt sikkert, og er man heldig kan man se skilpadder. Er man interessert i matlaging, kan man delta på kokekurs. Resortet har også et bibliotek med CD, DVD, bøker og blader.

Six Senses har 1,7 km lang strand, den har finkornet sand og er langgrunn. Hvert rom disponerer sykkel, slik at man kan ta småturer rundt på øya.

Merk at Six Senses Con Dao ikke tillatter sigarettrøyking, verken i villaene eller i hotellets fellesområder.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev