River Kwai på grensen mot Myanmar byr på både avslapping og opplevelser i flotte jungel-omgivelser, og av flåtehotellene på elven er The Float House det aller beste. Hotellet kan kun nås med båt og med sin fredfulle beliggenhet er hotellet perfekt for den som søker seg utenfor allfarvei.

Float house ligger på elven langs grensen til Mayanmar

Hotellet kan by på overnatting i nydelige villaer med alt av fasiliteter. Villaene er på hele 90 kvadratmeter inkludert egen terrasse hvor du kan sole deg eller slappe av med en god bok. Med direkte tilgang til elven kan du dessuten når du måtte ønske hoppe uti for et bad.

soverom på et av hotellrommene på float house hotell

rommet har veranda, som ligger i elven

Av aktivteter kan The Float House tilby sightseeingturer på elven, leie av kajakk og besøk av den lokale landsbyene bestående av det burmesiske minoritetsfolket Mon. River Kwai-området er også kjent for sin historie under Andre Verdenskrig, og utflukter for å oppleve broen over Kwai, krigskirkegården og Hellfire Pass med sitt museum, er også mulig å oppleve fra hotellet. Vi anbefaler dog at dette inkluderes på vei til eller fra hotellet. Vi skreddersyr gjerne et opplegg for deg med både transport og guide.

Hotellet passer også for familier. Hotellet har ingen aldersgrense for barn, men vi anser at hotellet passer best for familier med barn i skolealder.

På River Kwai kan vi også anbefale Jungle Rafts som et enklere og rimerligere alternativ. River Kwai Jungle Rafts kan du lese om her.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: