Hyggelig 4-stjernersanlegg med eksotisk beliggenhet. Hotellet nås kun med båt.

Hotellet ligger på den flotte Laem Thong-stranden og har om lag 100 rom deriblant 77 bungalower spredt i et hageanlegg. Disse passer godt for par og familier. Hotellet har også to fløyer forbeholdt voksne: Coral Wing og Sunset Wing, som ligger på den bakenforliggende bakketoppen. Her tilbys både rom og pool villaer med havutsikt. Alle hotellets rom er lyse og i kjent Holiday Inn-stil.

I tillegg til et par bassenger og treningsrom har hotellet to restauranter og to barer. Langs stranden ligger det også et par spisesteder som tilbyr lokal mat om man ønsker et rimeligere alternativ til hotellets restauranter. Hotellet er behjelpelig med å arrangere forskjellige utflukter, og har i tillegg et eget dykkesenter.

Den raskeste og mest komfortable måten å reise til Holiday Inn er med hotellets egen speedbåt fra Phuket (reisetid ca. 60 min). Til Phi Phis backpacker-sentrum Tonsai tar det ca. 35 minutter med longtailbåt. Herfra er det gode fergeforbindelser til Krabi og Koh Lanta. Vi står til tjeneste med booking av både opphold og all transport. I alle tilfeller anbefaler vi at man legger inn en natt på fastlandet både før og etter et opphold på øya.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev