Phi Phi-øyene

Phi Phi-øyene trenger ingen nærmere presentasjon. Øygruppen hører blant Thailands aller mest populære og kan friste tilreisende med spektakulær natur, flotte strender og turkist vann.

Phi Phi består av seks øyer, men kun den største, Phi Phi Don, har fastboende. Øyas sentrum er Tonsai, som befinner seg mellom de to buktene Tonsai og Loh Dalum. I Tonsai er overnattingsalternativene av enkel standard eller nær Phi Phi’s diskoteker. Tonsai tiltrekker seg mye unge mennesker, og nettene på sentrale Tonsai kan preges av høy musikk og støy. Vi anbefaler derfor at man velger et av hotellene som ligger på strendene lenger nord. Her er det både langt fredeligere og hotellstandarden høyere.

Man når Phi Phi med ferge fra Phuket, Krabi eller Koh Lanta. De bedre hotellene på øya har egne speedbåter som tilbyr direktetransport for en mer komfortabel og effektiv reise. I alle tilfeller anbefaler vi at man har en natt på fastlandet både før og etter oppholdet på Phi Phi. Utflukter kan arrangeres gjennom hotellet eller du kan leie en longtailbåt og utforske øyene på egen hånd. Et must er å besøke Maya Bay, Monkey Beach og Bamboo Island.

Et besøk til Phi Phi blir fort en av høydepunktene på din reise til Thailand. Vi hjelper deg med en skreddersydd reise, gjerne i kombinasjon med f.eks. Phuket eller Krabi.  Phi Phi kan også inkluderes i en skreddersydd øyhoppingspakke. Kontakt oss for råd og tips.

Phi Phi

Phi Phi

Phi Phi

Turistlandsbyen Tonsai sett fra utsiktspunktet på Phi Phi

Tonsai og Phi Phi sett fra oven

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: