Phi Phi-øyene trenger ingen nærmere presentasjon. Øygruppen hører blant Thailands aller mest populære og kan friste tilreisende med spektakulær natur, flotte strender og turkist vann.

Phi Phi består av seks øyer, men kun den største, Phi Phi Don, har fastboende. Øyas sentrum er Tonsai, som befinner seg mellom de to buktene Tonsai og Loh Dalum. I Tonsai er overnattingsalternativene av enkel standard eller nær Phi Phi’s diskoteker. Tonsai tiltrekker seg mye unge mennesker, og nettene på sentrale Tonsai kan preges av høy musikk og støy. Vi anbefaler derfor at man velger et av hotellene som ligger på strendene lenger nord. Her er det både langt fredeligere og hotellstandarden høyere.

Turistlandsbyen Tonsai sett fra utsiktspunktet på Phi Phi.

Man når Phi Phi med ferge fra Phuket, Krabi eller Koh Lanta. De bedre hotellene på øya har egne speedbåter som tilbyr direktetransport for en mer komfortabel og effektiv reise. I alle tilfeller anbefaler vi at man har en natt på fastlandet både før og etter oppholdet på Phi Phi. Utflukter kan arrangeres gjennom hotellet eller du kan leie en longtailbåt og utforske øyene på egen hånd. Et must er å besøke Maya Bay*, Monkey Beach og Bamboo Island.

*Maya Bay er pr mai 2019 stengt for alle turistbesøk til midten av 2021. 

Et besøk til Phi Phi blir fort en av høydepunktene på din reise til Thailand. Vi hjelper deg med en skreddersydd reise, gjerne i kombinasjon med f.eks. Phuket eller Krabi.  Phi Phi kan også inkluderes i en skreddersydd øyhoppingspakke. Kontakt oss for råd og tips.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev