Pattaya/Jomtien

Pattaya er det stedet i Thailand hvor det bor flest nordmenn. Her holdes også den norske Sjømannskirken til. Strendene holdes rene og det er godt med solstoler. Strandselgerne tilbyr sine varer, de er et helt vanlig innslag i dagliglivet. Tidligere var amerikanske soldater på perm fra Vietnamkrigen de som satte sitt preg på Pattaya og «underholdningstilbudet» ble tilpasset det. Ryktet fra denne tiden hang lenge igjen, på godt og vondt.

Fra å være en liten fiskerlandsby har Pattaya blitt en storby med utallige barer og dansesteder, butikker og restauranter. Det er utrolig bra shopping i Pattaya og det til gunstige priser. I Pattaya kan man bo på hotell sentralt i byen, eller velge noen av resortene som ligger ved stranden litt utenfor byen. Flere av de anerkjente hotellkjedene har bygget hotell her.

Jomtien Beach ligger 10 minutter å kjøre sør for Pattaya, her finner man flere rimelige overnattingssteder. Vil du bo godt anbefaler vi Royal Cliff Beach Resort som ligger mellom Pattaya og Jomtien. Hele anlegget er så stort at man trenger strengt tatt ikke å reise inn til tettstedene.

For de som spiller golf er Pattaya et eldorado, flere flotte golfbaner finnes i området. Ellers er det mange aktiviteter som windsurfing, paraseiling, vannski, bueskyting, bowling eller gocart.

Vi anbefaler at man tar turen ut til noen av de idylliske øyene Koh Larn, Koh Sak eller Koh Samet mens man er her. På øyene frister fine strender, klarere vann og dykkemuligheter.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: