Koh Mook, Ngai, Kradan og Libong

I Trang-provinsen, sør for Krabi finner man de idylliske øyene Mook, Ngai, Kradan og Libong. Øyene tilbyr avslapping i rolige og flotte omgivelser, og passer perfekt for den som ønsker å trekke seg unna de aller mest opptråkkede turiststedene. Kun Koh Mook og Koh Libong har en fastboende befolkning, og på Ngai og Kradan finnes det knapt motoriserte kjøretøy.

Kort om de forskjellige øyene:

Koh Mook: Øya har cirka 1500 fastboende som livnærer seg på dyrking av kokosnøtter, gummiplantasjer og fiske. Øyas mest kjente severdighet er Emeraldgrotten, en 80 meter lang kalksteinstunnel som leder til en skjult lagune.

Koh Ngai: Korallene gjør at strendene her består av en noe grovere sand. Øya er likevel vakker med variert landskap. Bakketoppene sør på øya egner seg for korte trekkingturer og øyas korallrev byr på flotte snorkleopplevelser.

Koh Kradan: Koh Kradan ligger sør for Mook og Ngai og har en av de flotteste strendene i Trangprovinsen. Øya er i likhet med Koh Ngai omringet av et rev som innbyr til flotte snorkleopplevelser.

Koh Libong: Koh Libong er den største øya i Trang-provinsen. Øya er likevel ikke større enn at den kan utforskes på en halvdagsutflukt med motorbike. Koh Libong gir deg muligheten til å oppleve autentiske landsbyliv, samtidig som du kan utforske natur og strender.

Høres det fristende ut å reise til disse øyene? Se våre fleksible øyhoppingspakker eller snakk med oss for en skreddersydd øyhoppingspakke. Vi ordner overnatting og alle transporter, inkludert båt til/fra fastlandet og mellom øyene, slik at du skal få en så bra og komfortabel reise som mulig. Det er begrenset overnattingskapasitet på disse øyene, så vær tidlig ute med bestillingen.

Koh Mook

Koh Mook med Sivalai Resort i forgrunnen.

Sivalai Resort, Koh Mook

Koh Kradan

Koh Kradan

Emerald Cave, Koh Mook

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: