The Kala Samui er et meget trivelig boutique-hotell som ligger på klippene mellom strendene Chaweng og Lamai. Hotellet har kun 38 rom og pool-villaer innredet i en rustikk stil. Hotellet ligger i en åsside, så samtlige rom har havutsikt. The Kala er lite og intimt, og personalet sørger for at man blir tatt godt hånd om under hele oppholdet. Av fasiliteter har hotellet et basseng og en restaurant som serverer mat fra morgen til kveld. I motsetning til de fleste hoteller kan frokosten inntas når som helst på dagen. The Kala har også en spa-avdeling som vi varmt kan anbefale. Til Chaweng og Lamai har hotellet shuttlebuss til faste tidspunkt.

Nede ved klippene er det gode muligheter for å ta seg et forfriskende bad. The Kala deler i tillegg en skjermet strand med 2-3 andre hoteller, ca 300 m fra hotellet. Hit kan man spasere på 5 minutter, benytte kajakk, som hotellet låner ut gratis, eller transporteres med båt av hotellets hyggelige personale.

Med sin beliggenhet og omgivelser er hotellet perfekt for den som ønsker et rolig avbrekk. Hotellets plassering i en åsside gjør at det ikke passer for de som er dårlig til beins.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev