Peace Resort

Peace Resort ligger idyllisk til på Bo Phut stranden på Koh Samui. En nydelig, familievennlig resort som er lett tilgjengelig for alle.

Hva synes du om å innta frokost med havutsikt? En bedre start på dagen er vanskelig å forestille seg. Peace Resort på Koh Samui er holdt i en litt moderne thai stil og har 122 rom fordelt på 11 forskjellige romkategorier. Det er 86 bungalower, 16 pool villaer og 20 deluxe rom i en to etasjers bygning.

Dette er et av de resortene i Thailand vi har benyttet i mange år. Etter omfattende renovering siste år fremstår resortet som mer moderne enn tidligere og rommene er holdt i lyse og delikate farger. Bassenget er nær sjøen og har både jacuzzi og barnebasseng.

Hele resortet er flatt slik at det er lett adkomst til fots alle steder på anlegget. Peace Resort er et familievennlig hotell. Restauranten Sea Wrap ved sjøen serverer thaimat og internasjonale retter.

Til koselige Fisherman Village spaserer du på 10 minutter  enten du velger å gå langs stranden eller om du foretrekker å gå langs veien.

 

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: