Fabelaktig poolvilla-anlegg i en privat bukt mellom Chaweng og Lamai.

Her bor du i villaer på 130 kvadratmeter med oppholdsrom, soverom og moderne bad. Innredningen er elegant og er man en familie, så kan villaene ta opptil 2 voksne og 2 barn. Poolvillaene er spredd i åssiden. Utsikten varierer, men jo lengre opp i skråningen, jo bedre utsikt. Villaene har rikelig med plass på terrassen for å slappe av og bassenget er på romslige 35 m² med direkte tilgang fra soverommet.

Banyan Tree har selvsagt alt man kan tenke seg av fasiliteter som spa-avdeling, treningsrom, yogasenter, barnklubb for barn 4-12 år og flere restauranter. Et par ganger om dagen tilbys gratis skyttelbuss til strendene på Chaweng og Lamai.

Anlegget er nokså stort, og det kan være avstand fra villaene og til de forskjellige fellesområdene. Det kan også være bratt enkelte steder. Det er likevel bare å plinge på resepsjonen, så sender de en buggy for å hente deg enten du ønsker deg i restauranten eller ned til den flotte stranden. Mestparten av tiden vil du nok likevel tilbringe på din terrasse eller ditt eget basseng.

Banyan Tree byr på det ypperste av luksus og er det perfekte sted for bryllupsreisende eller familier på jakt etter det gode liv. Hotellet inngår i vårt Thailand Exclusive-program.

> Les mer om vårt Thailand Exclusive-program her!

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev