Koh Samet

Koh Samet er en liten perle som ligger 4 timer unna Bangkok med bil og båt. Øya en ypperlig i kombinasjon med PattayaKoh Chang eller Koh Samui, som har flyforbindelse til Utapao flyplass utenfor Pattaya.

Hat Sai Kaew, hovedstranda har hvit puddersand som faktisk knirker når du går og vannet er blått. Om kvelden dekkes det på til barbecue på stranda og du kan rusle barbent ut for å spise. Pga. sin beliggenhet er Koh Samet et populært utfluktssted i helgene for byfolkene i Bangkok. Hotellene på hovedstranden er derfor ofte fulle helgene. For den som ønsker litt roligere atmosfære kan vi anbefale Ao Prao-stranden på vest-siden av øya. Her ligger to av de beste hotellene på øya, nemlig Le Vimarn Cottages og Ao Prao Resort.

Øya har et lite sentrum ved Hat Sai Kaew hvor du finner butikker, barer og restauranter. Lille Koh Samet er ellers lite utbygd og veistandarden er ikke spesielt god. Det finnes malaria på Koh Samet, men skal du stort sett oppholde deg langs kysten på hotell med aircondition skal det ikke være nødvendig med malariatabletter. Husk myggmiddel og ta alltid kontakt med din lokale helsestasjon eller reiseklinikk for oppdatert informasjon.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: