Khao Lak

Khao Lak er stedet for de som ønsker en rolig ferie. Her finner man nydelige strender, resortene ligger med jevne mellomrom langs den lange kystlinjen. Det skjer utbygging også i Khao Lak, men det er ikke stedet hvis man vil reise til Thailand for å shoppe. Det finnes små butikker, restauranter, barer og minibanker noen steder på Khao Lak. Ønsker man virkelig shopping, må man ta turen til Phuket hvor det er flere varehus og bedre utvalg av butikker.

En reise til Khao Lak er et roligere alternativ til Phuket. Det er ikke mindre enn tre nasjonalparker i området fra de marine med Similan- og Surinøyene for dykking til regnskog med rikt dyre- og fugleliv. Vi anbefaler å ta båtturer til Similan fra Khao Lak, turen tar en times tid hver vei. Jungletur på elefantryggen er mulig, og ønsker man enda flere opplevelser er det mulig å ta overnattingstur til Khao Sok.

Khao Lak ligger på fastlandet en times biltur nord for flyplassen på Phuket. Fine veier og bro mellom Phuket og fastlandet gjør sitt til at strekningen er en behagelig biltur.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: