Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Sheraton Hua Hin Resort & Spa er et flott hotellanlegg midt mellom Cha Am og Hua Hin. Dette er stedet for deg som legger stor vekt på hotellet når du er på ferie.

Sheraton Hua Hin har alle moderne fasiliteter også trådløs tilgang til internett og flatskjerm på alle rom. Anlegget har 240 rom og to bygninger er røykfrie. Bassenget slynger seg gjennom hele anlegget og er hele 200 meter langt, så her er det mulighet for de lange svømmeturene.

Hotellet har to rom beregnet på funksjonshemmede, og også rom med dør i mellom. Alle rom har veranda eller terrasse og alle badene er romslige med separat dusj og badekar.

Ellers finner du butikk, minibank, trimrom med personlig trener, barneklubb, stellerom, barnevakt og seks serveringssteder med alt fra tapas, asiatisk mat og ferske bakervarer. I området ligger det også flere golfbaner.

Hotellet ligger rett på stranda, men vannstanden i Hua Hin varierer noe, ikke bare med høyvann og lavvann, men også gjennom året. Generelt har vinterhalvåret høyere vannstand slik at stranda krymper mens det motsatte gjelder for sommerhalvåret hvor stranden er større.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: