Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort – rålekkert i rå betong og varmt tre. I Hua Hin bygges det stadig nye hoteller i moderne design og Let’s Sea er ett av disse. Minimalistisk i stilen, lekkert gjennomført fra resepsjonen til bassenget til baren hvor du sitter med tærne i sand. Hotellet har to romtyper hvor rommene i første etasje har veranda med direkte adkomst til svømmebassenget som ligger mellom de to fløyene. Rommene i annen etasje har egen takterrasse hvor det kan dekkes på til en romantisk aften under stjernene. Alle rommene er lekre med velfylt minibar, flatskjerm og DVD-spiller. Hotellet passer best for par og hotellet tar til gjengjeld ikke inn barn under 12 år.

Hotellet ligger rett på stranda, men vannstanden i Hua Hin varierer noe, ikke bare med høyvann og lavvann, men også gjennom året. Generelt har vinterhalvåret høyere vannstand slik at stranda krymper mens det motsatte gjelder for sommerhalvåret hvor stranden er større. Egen spa på taket over resepsjonen. Hotellet har en bra restaurant med thai og vestlig mat og betjeningen står til interiøret, trendy og moderne. Det er gangavstand opp til hovedveien hvor det ligger flere restauranter.

Vi anbefaler gjerne oppkjøp til Z-Luxe Club som bl.a. inkluderer følgende: frokost servert på rommet, gratis kaffe, te eller softdrinks i Breeze Bar hele dagen, Cocktail hour kl 17.00-19.00 med canapeer og utvalgte drikkevarer, en gang pr dag hjelp av personale fra Gaia Spa til å påføre solkrem, gratis internet, gratis transfer til sentrum Hua Hin og 15% rabatt på mat og service ellers.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: