Kanchanaburi-provinsen i grenseområdet mot Myanmar er blant de vakreste i Thailand, og på flåtehotellet River Kwai Jungle Raft bor du med naturen tett på. Hotellet ble først bygd i 1976 og er en av de første ECO-vennlige hotellene i Thailand. Fokus er helt og holdent la gjestene komme i kontakt med naturen, og her er det befriende lite som minner om vår moderne og hektiske livsstil.

River Kwai Jungle rafts

River Kwai Jungle Rafts byr på unike opplevelser i flotte omgivelser. 

Hotellet er omgitt av fjell og jungel, og kan kun nås med båt. Her er knapt mobilsignaler og internett er så å si ikke-eksisterende. Selve overnattingen er av det enkle slaget, og bambushyttene er uten strøm og varmtvann. Hvert rom har likevel privat toalett/bad og terrasse med både solsenger og hengekøye. På kveldstid får hvert rom tildelt en oljelampe.

soverom i en hytte på Jungle Bay Raft hotell i Thailand

Hyttene på Jungle Raft tilbyr enkel komfort. Merk at rommene kan være mørke, selv på dagtid, så ta gjerne med deg en liten lommelykt. 

Jungle raft hotell ligger i elvekanten

Ettermiddagsstemning på elven. 

I tillegg til å slappe av i nydelige omgivelser, er den mest populære aktiviteten å bade i elven. Med flytevesten på, er det bare å hoppe uti elven og la strømmen føre en nedstrøms. Når man duppende i vannet har nådd enden av flåtene, klatrer man opp igjen, går til start og hopper uti elven igjen. Hotellet kan også tilby sightseeingturer på elven med longtailbåt eller leie av kajakk mot betaling. Hotellet tilbyr også turer til fots.

tre personer hopper i elven med flytevest

to personer padler på elven med jungle raft hotell i bakgrunnen

Bakenfor hotellet og overfor heien, ligger en lokal landsby som er verdt et besøk. Her er et lite samfunn bestående av etterkommere fra Mon-riket som befant seg mellom dagens Thailand og Myanmar. Minoriteten har klart å bevare sin identitet og unike kultur og enkelte kvelder arrangers kulturkvelder i landsbyen hvor man kan overvære tradisjonell Mon-dans. Om du har gamle leker eller klær, så ta gjerne med som gaver og donasjoner til landsbyens skole og barnehage.

River Kwai er for alltid knyttet til Andre Verdenskrig. Utflukter for å oppleve broen over Kwai, krigskirkegården og Hellfire Pass med sitt museum er mulig å arrangere fra hotellet. Vi anbefaler likevel at dette inkluderes enten på vei til eller fra hotellet. Vi kan arrangere både transport og dyktig guide.

Ønskes et bosted på River Kwai i bedre standard kan vi anbefale villaene på The Float House Resort. Flåtehotellet ligger kun en halv kilometer nedstrøms for Jungle Rafts. The Float House kan du lese mer om her.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: