Opplevelser og utendørs aktiviteter

New Zealand har fjorder, snøkledde fjell og klare elver, på mange måter litt som i Norge. Men New Zealand har også så mye mer; geysirer, vulkaner, regnskoger og lange flotte hvite strender. Utendørsaktiviteter er veldig populært i dette landet. Blant favorittene er strikkhopping og rafting. Så er det mer vanlige aktiviteter som ski, rideturer, fisking, pluss turer i skog og fjell, eller tramping som de lokale kaller det.

Auckland, New Zealand - OrkidéEkspressen

Auckland

Besøk begge øyene

New Zealand består av to øyer: Nordøya og Sørøya. Hovedstaden Wellington og  den største byen Auckland ligger Nordøya. Den største byen på Sørøya er Christchurch. På New Zealand finner vi et flerkulturelt folk som er en blanding av europeere Pakeha og urinnvånerne Maoriene.

Befolkning og klima

New Zealand er et av de minst befolkede land i verden. Dette gjør at landet er et paradis for dem som søker et avslappende og rolig sted å reise til. Med et temperert klima med små sesongmessige variasjoner, er dette en ideell ”året rundt”-destinasjon.

Reise innenlands

Selv om New Zealand generelt er lett å reise rundt på, er det fornuftig å reise med fly innenriks. Det gir deg en fin utsikt over fjell og vulkaner. New Zealand har også et utstrakt bussrutenett, for de som vil reise med buss. Hovedselskapet InterCity opererer både på Nord- og Sørøya. Mange av de som reiser til New Zealand beskriver New Zealand som syklistenes paradis, eller du kan leie bobil.

New Zealand - OrkidéEkspressen

Rotorua

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på din drømmereise!

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev