Maritim Resort & Spa er et lekkert 5-stjerners hotell som ligger ved Turtle Bay nordvest på øya. Hotellet ligger ved stranden og har et område på 25 hektar og kan by på mange opplevelser innenfor hotellets område. Hotellet har flere romkategorier, alle med balkong eller terasse.

Hotellet har et godt utvalg av restauranter som tilbyr både kulinariske og estetiske opplevelser. Hovedrestauranten Belle Vue som har utsikt til bassenget og sjøen har en svært innholdsrik buffet med flere stasjoner der mat lages fersk mens du ser på. Alle restaurantene har kleskode for middag om kvelden, det samme gjelder i barene på kveldstid. Halvpensjon er inkludert i våre priser, og middagen kan nytes i restaurantene Belle Vue med buffet, eller 3-retters i følgende tre restauranter: La Maree som er strandrestaurant, Le Banyan som tilbyr Asian Fusion eller Les Filaos Beach BBQ.

Fine dining restauranten Chateau Mon Desir og A La Carte Restauranten Lakaz Creole med lokal mat inngår ikke i halvpensjonsprisen.

Det enormt store Maritim Tropical Flower Spa har fått flere priser, her kan du unne deg et rikt utvalg av behandlinger, blant annet Ayurveda, trenger vi å si mer. Hestesenter og golfbane finnes i nærheten. Gjester som bor i suite har eget område på stranden.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev