JapaMala Tioman er en godt gjemt hotellperle. Med jungelen som bakteppe og azurblått hav så langt øyet rekker og omgitt av frodig regnskog er dette et perfekt gjemmested for to som vil være alene med hverandre i et tropisk paradis.

Hotellet har kun 12 hytter som er bygget i pakt med naturen. Det er ikke ryddet land og hugget ned trær slik at du har vegetasjonen tett på. Likevel er ikke dette overnatting i «Robinsonstil», det er mer i retning av luksus. Hyttene har både aircondition, TV og DVD-spiller med bra utvalg av filmer, noen hytter har egne utebad. Bassenget er forholdsvis lite. På stranda er det separate soldekk i tre med to solstoler under parasoll med palmeblader. Hotellet har også eget spa. Gratis utleie av kajakk. For snorkling utenfor resortet er det gratis leie av utstyr.

Det er to restauranter, en som serverer thai/vietnamesisk mat og en italiensk som ligger ute i sjøen. Fra denne restauranten ser man fiskene i vannet, etter vår mening som et akvarium.

Ellers er det ingenting annet enn jungel, hav og et deilig hotell. Akkurat slik det skal være når du og din elskede skal være alene sammen.

Man kan bli med hotellets båt inn til sentrum når de henter andre gjester eller har andre ærend.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: