Pangkor Laut Resort, den ultimate drømmen om paradis. Pangkor Laut Resort er ofte nevnt i reisemagasiner, gjerne i forbindelse med forslag til bryllupsreiser. Hotellet ligger på en privat øy på vestkysten av Malaysia. Må ikke forveksles med den litt større naboøya som heter Pangkor. De som har hørt eller sett om Pangkor Laut ser nok for seg hyttene som ligger på påler ute i vannet, men de fleste hyttene ligger på land. Det er 21 sea villas, 22 spa villas og 2 sea suites som ligger ute i vannet. Det er ialt 142 lekre hytter med moderne fasiliteter.

Beste måten å komme seg til Pangkor Laut er med buss eller drosje til Lumut hvor Pangkor Laut har en egen båt som tar deg over til øya. Fra KLIA flyplassen i Kuala Lumpur er det 30 mil til Lumut, fra sentrum av Kuala Lumpur 25 mil. Fra Penang til Lumut er det 18 mil. Du kan også fly til Pangkor og bli hentet der med båt, men merk at Berjaya Air ikke flyr fra KLIA. Det kan imidlertid bestilles helikoptertransport for den som måtte ønske det.

Pangkor Laut er en ypperlig kombinasjon både med Kuala Lumpur og Penang og størrelsen på øya og prisen tilsier vel at man ikke blir her så veldig mange netter. Blir man lei av havet, solnedgangen og hverandre kan man være med på aktiviteter som batikk-kurs, øyturer, cocktailcruise i solnedgang, fiske, yoga og jungelturer.

Beste tiden å reise hit er i vinterhalvåret. Ønsker du et alternativ for sommeren se på Japamala på Tioman.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: