Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort er et stort og flott bungalowanlegg i en åsside sør-vest på Langkawi. Et flott hageanlegg og bassengområde leder ned fra lobbyen til stranden. Selve stranden er bred og fin, og her kan man enten slappe av i solen, bade, eller benytte seg av hotellets vannsportsenter.  Anlegget er omkranset av regnskog. Her i området er det flere dyrearter, så som flyvende ekorn, lemurer, apekatter og Malaysias nasjonalfugl, nesehornfuglen.

Rommene er nyrenoverte og moderne innredet med pene bad. Romtypen Rainforest chalet er i hytter som huser to romenheter hver. Dette er et bra alternativ for familier som ønsker to soverom med dør i mellom. For par anbefaler vi gjerne Rainforest Studio-rommene som gir mer privatliv, og som kan by på større rom med romslig bad og balkong. De fleste hyttene ligger i åssiden omkranset av regnskog, men anlegget er mest kjent for hyttene som står på påler i sjøen, perfekt for den som søker det lille ekstra for seg og sin kjære.

Bungalowene ligger spredt på et stort areal, så det kan være stor avstand fra rommet man får tildelt til fellesområdet.  Til og fra bungalowene kommer man seg likevel lett fram ved hjelp av hotellets shuttlebusser.

Hotellet ligger i gangavstand til Oriental Village og gondolbanen.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: