Khao Sok nasjonalpark

Khao Sok nasjonalpark er en av verdens eldste regnskoger og en av Thailands aller vakreste nasjonalparker. Nasjonalparken ligger i innlandet mellom Khao Lak, Phuket og Krabi på vestkysten, og Khanom og Koh Samui på østkysten. Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt å kombinere badeferie på kysten med spennende utflukter i Khao Sok. Med majestetiske fjellformasjoner, flåtehotell på den kunstige innsjøen Cheow Larn og et yrende liv i jungelen, byr et opphold i Khao Sok på fantastiske opplevelser.

Elephant Hills
Selv om man kan få et innblikk i jungellivet på en dagstur, anbefaler vi overnattingsturer for en helhetlig opplevelse. Kombiner gjerne overnatting i luksustelt i jungelen med en natt på flåtehotell. Elephant Hills er en av de mest kjente campene. Alle programmene til Elephant Hills inkluderer overnatting i luksustelt i den godt etablerte campen i jungelen, en elefant-opplevelse du sent vil glemme, fottur i jungelen, og padling i kano på Sok-elva. Utvider du med en natt til eller to får du mulighet til å oppleve Cheow Larn-innsjøen med båt, og besøke flåtehotellet enten for en ettermiddag eller for overnatting.

Uansett hvilket program med Elephant Hills du ønsker, kommer du tett på den spektakulære naturen, dyr- og fugleliv, og det fantastiske møtet med elefantene i «The Elephant Experience».

500 Rai
Mens Elephant Hills er godt tilrettelagt for vestlige turister, har 500 Rai en mer lokal atmosfære. Det er mange thaier som drar til 500 Rai, og maten er mer autentisk thaimat enn den internasjonale buffeten på Elephant Hills. Hyttene på flåtehotellet 500 Rai holder god standard og ligger fint til på Cheow Larn-innsjøen. Her er det ingen elefanter å besøke, men du kommer tett på jungelen, har flotte utflukter til fots og i båt, og du har kajakker liggende rett utenfor hytta di.

Du kan reise til Khao Sok gjennom hele året. Det er ingen grunn til å bekymre seg for sesong og nedbør. Drar man til regnskogen er det smart å være forberedt på litt nedbør, det er en opplevelse i seg selv å danse i et kraftig regnskyll!

Et opphold i Khao Sok passer for alle, men Elephant Hills har nedre aldersgrense fra 4 år i Elephant Camp og 7 år på Rainforest Camp. Det er ingen aldersgrense på 500 Rai, men husk at hyttene ligger på innsjøen.

Uansett om det er 500 Rai eller Elephant Hills som vekker din interesse, kan vi enkelt kombinere opphold i Khao Sok med badedestinasjonene på vest- og østkysten i sørlige Thailand. Ta kontakt om du ønsker et skreddersydd program, dette vil være minner for livet.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: