OBS! Pr høsten 2018 og vinteren 2019 foregår det en del byggeaktiviteter i Sihanoukville. For badeopphold anbefaler vi derfor at man reiser ut til øyene utenfor Sihanoukville, som Koh Rong og Koh Russey. Kontakt oss for et tilbud.

Tamu Hotel og Restaurant er et godt bosted rett ved stranden på Otres Beach. Stranden er høyt rangert på grunn av det klare vannet. Hvis du synes det er deilig å ha utendørs bad, har noen av romtypene det. Standardrommene ligger i første etasje og har direkte utgang til bassenget, denne romtypen har utendørs bad. Superior oceanview rommene ligger i andre etasje. Disse rommene har innendørs bad og de har balkong. Superior garden and tropical rommene ligger på bakkeplan og har en liten hage. I superiorrommene kan man få en ekstraseng. Deluxerommene ligger nærmest stranden og har egen hage og har enten utendørs eller innendørs bad. Sofaen kan gjøres om til seng for en tredje person. Denne romtypen kan knyttes sammen med et standardrom og blir da en to-roms med utgang til bassenget. Det finnes en suite med stor balkong hvor det er flott sjøutsikt, denne ligger i andre etasje. Sofa kan res opp til seng, og det er innendørs bad.

Tamu Hotel - Sihanoukville - OrkideEkspressen

Restauranten tilbyr både asiatiske og europeiske retter.

Inn til Sihanoukville tar det 15 minutter med tuk-tuk. Hver lørdagskveld arrangeres marked i Otres Village, ikke langt fra hotellet.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev