OBS! Pr høsten 2018 og vinteren 2019 foregår det en del byggeaktiviteter i Sihanoukville. For badeopphold anbefaler vi derfor at man reiser ut til øyene utenfor Sihanoukville, som Koh Rong og Koh Russey. Kontakt oss for et tilbud.

Naia Resort ligger rett på stranden ved Otres Beach. Hotellet har moderne  lyse og lekre rom. Det finnes flere romkategorier, alle har tilnærmet lik standard, mens det er beliggenhet og utsikt som er forskjellig. Siden det er et relativt lite hotell er det ikke langt mellom rommene. Det er tre etasjer og det finnes heis. Noen få familierom finnes, ellers er nok vår favoritt rommene som vender mot sjøen.

Frokost serveres i restauranten ved siden av bassengene, du kan innta måltidet innendørs eller utendørs etter eget ønske. Ved stranden er det en restaurant til, her kan du nyte velsmakende lunsjer og middager.  Hotellet har egne solsenger både ved stranden og ved bassengene. Ønsker du massasje, er det mulig på stranden rett ved siden av hotellet.

Den lekre stranden innbyr gjerne til lengre spaserturer, og det ligger restauranter og barer i  begge retninger fra hotellet.

Inn til Sihanoukville tar det 15 minutter med tuk-tuk. Hver lørdagskveld arrangeres marked i Otres Village, ikke langt fra hotellet. Restauranten tilbyr både asiatiske og europeiske retter. Er det noe dere har lyst til å feire, kan det kanskje friste med oppdekking direkte på stranden?

Naia Resort ligger rett på nydelig strand.

 

Har du noe å feire? Spør om du får oppdekking på stranden.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: