OBS! Pr høsten 2018 og vinteren 2019 foregår det en del byggeaktiviteter i Sihanoukville. For badeopphold anbefaler vi derfor at man reiser ut til øyene utenfor Sihanoukville, som Koh Rong og Koh Russey.

I Sihanoukville finnes flere strender. Stranden nærmest byen var tidligere den mest populære, men etter hvert ble Otres Beach 10 km lenger sør vår favorittstrand, helt til byggeaktiviteten ble for stor. Strendene innbyr til sol og bad, ellers kan du være med på arrangerte dykke- og snorkleturer. Det er enkelt å reise på dagsturer til andre øyer, longtailbåtene ligger klar ved stranden for å ta deg med på tur. Skipperen lager gjerne lunsj til dere på en av strendene om dere ønsker det.

Sihanoukville er Kambodsjas eneste havneby og ligger ca 250 km sør for Phnom Penh. Hit kommer man seg med fly fra Siem Reap eller Phnom Penh, eller med biltransport fra Phnom Penh. Turen tar om lag 4 timer og turen går gjennom små landsbyer med lokale markeder og gjennom store områder med rismarker.

I Sihanoukville finnes sykehus, apotek, banker, restauranter og et lokalt marked som bør oppleves. Sihanoukville var et yndet utfartssted for de rike før den triste Røde-Khmer tiden. De senere årene har det igjen blitt et populært feriemål, noe som fører til at det er bygging over alt.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: