Bali

Lurer du på noe?

Marit skreddersyr reisen din

Marit skreddersyr reisen din

Drømmer du om å reise til Bali? Få en skreddersydd ferieopplevelse, og la OrkidéEkspressen gjøre reisedrømmen til virkelighet.

Bali omtales gjerne som Østens perle. Et ferieparadis med vulkanske fjell, innsjøer og elver, risterrasser, palmelunder og ikke minst strender.

For reiselystne som er interessert i en ferie på Bali, kan vi virkelig anbefale dette reisemål om sommeren. Og hvis du er på jakt etter sol og bad, er det strendene i det sørlige Bali som gjelder.

Bali byr på en fascinerende kultur ulikt noe annet sted i Asia. Balineserne dyrker nemlig en spesiell variant av hinduisme; her tilbes hinduguder, men også forfedre, ånder og demoner. Religionen og mytene griper inn i de innfødtes liv fra vugge til grav, og på en reise til Bali går det ikke mange dagene før du opplever en tempelprosesjon eller et annet festlig opptog.

For reisende er Sanur, Kuta og Nusa Dua de meste populære strendene. Sanur har en rolig og avslappende atmosfære og passer for de fleste, mens Kuta er mer bypreget med kjøpesentre, stort restauranttilbud og bra uteliv. Nusa Dua har den beste stranden, og er stedet for den som ønsker pleie og luksus. På en reise til Bali må man også legge en tur innom Ubud, øyas senter for kunst og håndverk. Hvor enn du legger ditt opphold tar det ikke mange dagene før du finner roen i balinesernes Bali.

Bali lar seg lett kombinere med naboøyene Lombok og Gili. Se våre reiseforslag eller kontakt oss for et skreddersydd opplegg. Vi er også behjelpelig med utflukter.

På Bali feirer de Nyepi, eller Stillhetens Dag på norsk. Denne dagen er alt stengt på Bali og man kan kun oppholde seg på hotellet. Om du skulle befinne deg på øya denne dagen, så få med deg Ogoh-Ogoh-paradene kvelden før.

Utvalgte hoteller

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: