Dubai

Reisetid

Ca. 7 t

Beste årstid

Nov - mars

Tidsforskjell

2 t/3 t

Dubai er en moderne by med flotte bygninger i glass og betong. Til tider kan nok Dubai virke oppkonstruert og kunstig, men blant overdådige luksushoteller, gigantiske shoppingsentre og kunstig anlagte øyer finner man også spor av den arabiske sjelen og kulturen. På hver side av Dubai Creek, vannet som deler byen i to, ligger Deira og Burj Dubai. Bydelene hører til den opprinnelige bykjernen, og har lenge vært kjent for sine markeder. Spesielt gull- og kryddersoukene i Deira må du få med deg under et besøk til Dubai. Vil du nyte strandlivet er Jumeirah Beach stedet. Her finner man noen av Dubais flotteste overnattingssteder, og femstjernershotellene ligger på rekke og rad langs den flotte og hvite stranden.

Vil du oppleve litt av det byen byr på, lager vi gjerne en opplevelsespakke for deg med halvdags bysightseeing og en tur til ørkenen rett utenfor byen. Det er en opplevelse kjøre jeep i sanddynene og spise middag i beduincamp med stjernehimmel som tak.

Dubai er verdt et besøk alene, eller du kan fint kombinere et opphold her med en reise videre til Sør-Afrika, Asia eller Seychellene.

Dubai er ett av totalt sju emirater i De Forente Arabiske Emirater. Landets hovedstad, Abu Dhabi, ligger kun 1 time og 20 minutter unna.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: