Dubai

Reisetid

Ca. 7 t

Beste årstid

Nov - mars

Tidsforskjell

2 t/3 t

Dubai er en moderne by med flotte bygninger i glass og betong. Til tider kan nok Dubai virke oppkonstruert og kunstig, men blant overdådige luksushoteller, gigantiske shoppingsentre og kunstig anlagte  øyer finner man også spor av den arabiske sjelen og kulturen. På hver side av Dubai Creek, vannet som deler byen i to, ligger Deira og Burj Dubai. Bydelene hører til den opprinnelige bykjernen, og har lenge vært kjent for sine markeder. Spesielt gull- og kryddersoukene i Deira må du få med deg under et besøk til Dubai. Vil du nyte strandlivet er Jumeirah Beach stedet. Her finner man noen av Dubais flotteste overnattingssteder, og femstjernershotellene ligger på rekke og rad langs den flotte og hvite stranden.

Vil du oppleve litt av det byen byr på, lager vi gjerne en opplevelsespakke for deg med halvdags bysightseeing og en tur til ørkenen rett utenfor byen. Det er en opplevelse kjøre jeep i sanddynene og spise middag i beduincamp med stjernehimmel som tak.

Dubai er verdt et besøk alene, eller du kan fint kombinere et opphold her med en reise videre til Sør-Afrika, Asia eller Seychellene.

Dubai er ett av totalt sju emirater i De Forente Arabiske Emirater. Landets hovedstad, Abu Dhabi, ligger kun 1 time og 20 minutter unna.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev